De nieuwe Audi A6.

Ronduit veelzijdig. Ontdek hem bij Heron Auto. 

De achtste generatie A6 is opnieuw zijn tijd vooruit. Naast het volledig vernieuwde design komt dit naar voren in de innovatieve systemen die zijn ontwikkeld voor de nieuwste Audi modellen. Ontdek bijvoorbeeld het volledig vernieuwde bedieningsconcept met de Audi virtual cockpit en het naadloos geïntegreerde MMI-systeem met touch response. Zo is vooruitgang in zowel het interieur als het exterieur zichtbaar.

Bent u ook klaar voor de toekomst? Dit is het moment om alle mogelijkheden als eerste te ontdekken. De nieuwe Audi A6 staat vanaf nu in onze showroom in Purmerend.
 
Reserveer een proefrit
 
Brochure & Prijslijst
 
Vind een Audi A6 uit voorraad

Panormadak.

Zon is fijn, overdreven warmte niet. Daarom hoort bij het panorama-glasdak een traploos instelbaar zonnescherm dat 100 % lichtblokkerend is en voorkomt dat de binnentemperatuur te hoog oploopt.

 Elegantie.

De bijna vijf meter lange Avant oogt elegant en sportief met zijn lange neus en schuin aflopende achterkant.

Krachtdadig.

De nieuwe A6 Avant is er met krachtige benzine- en dieselmotoren, die allemaal met de nieuwe Mild-Hybrid-technologie werken. Voor benzinerijders is er keuze uit een 180 kW/245 pk sterke 2.0 TFSI en een 250 kW/340 pk sterke zescilinder 3.0 TFSI. Wie voor diesel opteert, komt achter het stuur van een 170 kW/231 pk of 210 kW/286 pk sterke zescilinder 3.0 TDI of de 2.0 TDI met 150 kW/204 pk. De introductie van alle motoren gebeurt gefaseerd.

 
 LED-achterlichten.

De A6 Avant is er ook met HD Matrix LED-koplampen inclusief dynamische knipperlichten. Die lampen maken op twee manieren indruk. Ten eerste hebben ze een zeer goede lichtopbrengst, zonder tegenliggers te hinderen. Ten tweede laten ze de A6 Avant heerlijk breed ogen, omdat de focus van de karakteristieke koplampen aan de buitenkanten van de units ligt. 


Wielen.

Wielen zijn medebepalend voor het rijkarakter en de uitstraling. Daarom geeft Audi u wat te kiezen, van 17 tot 21 inch groot. 


Binnenin. 

De 10,1 en 8,6 inch grote HD touchscreens van MMI navigatie plus zijn naadloos ingepast in het fraaie dashboardontwerp. In combinatie met deze topversie van het infotainmentsysteem is ook het instrumentenpaneel volledig digitaal. Allerhande functies en instellingen zijn op te slaan in gebruikersprofielen. De icoontjes op het MMI-scherm zijn met ‘drag and drop’ te verplaatsen en te ordenen, net zoals op een smartphone. Voor al deze digitale technologie geldt dat ze eenvoudig werkt en doordacht in elkaar steekt.Een echte Avant. 

De nieuwe A6 Avant heeft een sterke uitstraling. Met zijn lage en brede front maakt hij indruk in het verkeer. Ook de krachtig aangezette spatborden, de vloeiend dalende daklijn en de schuine achterkant dragen bij aan een dynamisch geheel. Een sportieve spoiler en opvallende chroomstrip sieren de achterklep. Het mooie is dat deze vlotte looks moeiteloos samengaan met een ruim opgezet interieur. 

Tijdelijke voorraad actie op onze Audi A6 modelen.

Ben je op zoek naar een nieuwe Audi A6 uit voorraad om direct mee weg te rijden? Heron Auto heeft een mooie voorraad A6 modellen klaar staan. We beschikken over alle uitvoeringen in meerdere kleuren. Voor elke behoefte hebben wij een antwoord. 

Bekijk actie >
 

 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.