Audi Refresh Service

Is uw auto toe aan een opfrisbeurt?

Bent u heerlijk met uw eigen auto op vakantie geweest? Dan heeft u vast gemerkt dat na al deze uurtjes in uw auto besteed te hebben, uw auto toe is aan een grondige schoonmaakbeurt. Al het zand, modder, stof en andere vakantie 'souvenirs' mogen plaats maken voor een fris en schoon interieur en een glanzende wagen! En dit doet Heron Auto graag voor u.

Voor € 129,- zullen wij uw Audi wassen, reinigen, poetsen en in de was zetten. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding en het dashboard worden volledig gereinigd. Zo is uw Audi na een vakantie weer in showroomstaat en tevens klaar voor de komende maanden.

  Maak direct een afspraak  

Maak gemakkelijk online uw werkplaatsafspraak.
U vind de Audi Refresh Service onder Services in onze Online Werkplaats Planner.

 

 

Verzorg uw Audi zelf

Complete set met alle onderhoudsproducten van Audi. Alles wat u nodig heeft voor de verzorging van uw Audi; van reiniging, bescherming tot een mooie finishing touch. Geleverd in een stevige zwarte nylon tas.

Direct naar de shop

Voor uw touchscreen

Deze hoogwaardige reinigingsdoek reinigt het touchscreen en andere hoogglansoppervlakken zacht en effectief van vuil, stof en vingerafdrukken. De doek is duurzaam en wasbaar. Op de doek staat het Audi logo.

Direct naar de shop