De allerlaatste met 15% bijtelling!

Nu beslissen is profiteren van 15% bijtelling tot december 2020.

Audi werkt hard aan toekomstige mobiliteit. De A3 Sportback e-tron is de eerste plug-in hybride van Audi. Een combinatie van een zuinige TFSI-motor en een krachtige elektromotor zorgt voor een gecombineerd vermogen van 150 kW (204 pk). De e-tron valt vanwege zijn lage CO2-uitstoot in de 15% bijtelling.

Wij hebben nog enkele zeer rijk uitgeruste A3 e-tron
staan met een extra lage prijs. Bekijk de actuele
voorraad of vraag gelijk een offerte aan.

 

  

De mobiliteit van morgen.

De voordelen van elektrisch rijden, niet de nadelen. De Audi A3 Sportback e-tron is de eerste premium compacte middenklasser met standaard plugin-hybride aandrijving. De combinatie van toonaangevende TFSI-technologie en een elektromotor maakt een ECE-brandstofverbruik mogelijk van slechts 1,5 l/100 km met een emissie van slechts 37-39 g CO2/km (gemiddeld).

Verkort de oplaadtijd.

Veel slimme oplossingen zorgen ervoor dat met de Audi A3 Sportback e-tron de stap naar elektrisch rijden verrassend klein is. Met de Smart Wallbox, bij een publiek laadpunt of met de industriestekker is de auto in 2,25 uur volledig op te laden. Met een huishoudstekker duurt dit 3,45 uur. Uw Audi-dealer adviseert u graag over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

 

* Aanbiedingen uitsluitend geldig bij Heron Auto op geregistreerde auto’s en niet i.c.m. andere aanbiedingen. Zolang de voorraad strekt. Vraag naar de voorwaarden. Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden uitvoeringen, typefouten voorbehouden.