Audi Aircocheck. Voor zomerse én winterse omstandigheden

Uw Audi is in goede handen bij Heron Auto. Door onze vooruitstrevende techniek heeft uw Audi lange onderhoudsintervallen. Tussentijdse controles op vitale slijtagedelen zijn noodzakelijk. Wisselingen van seizoen zijn goede momenten om een extra check te laten doen zodat u er verzekerd van bent dat uw Audi in Top conditie verkeert.

Vrijwel elke nieuwe Audi heeft tegenwoordig een aircosysteem. De airco is niet alleen een prettige, maar ook een nuttige accessoire. In koude en vochtige periodes kunt u beslagen ruiten met een airco eenvoudig en snel ontwasemen.

Tijdens de zomer verdwijnt de hitte snel uit uw auto na activering van het aircosysteem, zodat u fris achter het stuur van uw Audi zit. In de winter zijn uw beslagen ruiten snel weer ontwasemt en kunt u veilig op pad. Om uw aircosysteem in goede conditie te houden, heeft deze regelmatig onderhoud nodig. Heron Auto biedt diverse mogelijkheden voor onderhoud aan het aircosysteem van uw auto.


Aircocheck

Blaast uw airco nog frisse lucht en houdt het systeem uw auto op de juiste temperatuur? Doe de aircocheck om weer optimaal te profiteren van uw aircosysteem. Aircocheck € 19,-.

Maak hier uw airco afspraak

Controlepunten:

✔ Controle werking essentiële onderdelen
✔ Controle koelende werking
✔ Controle kwaliteit stof- en pollenfilter

Uw aircosysteem laten onderhouden? Profiteer dan nu van het tijdelijke aanbod op airco onderhoud inclusief anti-geurbehandeling. Wanneer u airco onderhoud laat uitvoeren krijgt u de Audi Aircocheck gratis. Wij adviseren ✔ airco onderhoud elke twee jaar uit te laten voeren bij auto's ouder dan drie jaar.