Audi Zomercheck

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij Heron Auto geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een Audi zomercheck aan voor slechts € 19,=. Tot en met 31 augustus 2018 krijgt u er tevens een Audi hamamdoek bij cadeau. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de zomerperiode.Maak hier uw werkplaatsafspraak 

Aircocheck
Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw auto op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck.
Voor slechts € 19,-.

Airco onderhoudsbeurt
Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis. Airco onderhoud voor € 109,-.

Maak hier uw airco afspraak 

Wielensets
Met Audi Originele Lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de zomer van een optimale performance.

Zomerbanden
Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw zomerbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

Vraag hier uw offerte aan


Navigatie-update

Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-. 

Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de update tijdelijk € 99,- incl. montage.

Accessoires
Nog op zoek naar (zomerse) accessoires. Nu in de webshop diverse nieuwe aanbiedingen. Van zonnebril, dakdrager, koeltas tot zonwering. Bekijk ze allemaal via onderstaande link.

Audi webshop