Audi Vakantiecheck 

Gaat u deze zomer met de auto op vakantie? Of bent u al een tijd niet bij uw Audi-dealer geweest voor een controle? Wij bieden u als Audi-rijder een vakantiecheck aan voor slechts € 19,-. Tot en met 31 augustus krijgt u er tevens een Audi Sun protection & After Sun kit bij. Uw Audi wordt dan op 17 punten gecontroleerd, zodat uw Audi weer helemaal klaar is voor de vakantie. En mocht er iets vervangen moeten worden, dan heeft u direct inzicht wat er moet gebeuren om weer met een gerust hart op weg te gaan.

Maak direct een afspraak

Wielen Service
We wisselen uw winterbanden voor zomerbanden, ook op uw huidige velg. Daarnaast wordt uw Audi gratis gewassen. Handig: uw winterbanden kunnen achterblijven in het zogeheten bandenhotel. En wanneer de zomer voorbij is, haalt u ze gewoon weer op. Dat is wat wij Audi Wielen Service noemen.

Maak hier uw afspraak

Wielensets
Met Audi Originele Lichtmetalen wielensets speciaal ontworpen voor uw Audi geniet u ook in de zomer van een optimale performance.

Zomerbanden
Altijd de juiste band! Banden zijn een essentieel onderdeel van uw Audi. Bij Audi kunt u terecht voor het monteren van uw zomerbanden: banden die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Daarmee kunt u met een goed gevoel en de juiste grip de weg op.

Vraag hier uw offerte

Aircocheck
Zeker zijn dat uw airco nog frisse lucht blaast en dat het systeem uw auto op de juiste temperatuur houdt? Doe dan nu de Audi aircocheck. Voor slechts € 19,-.

Onderhoudsbeurt
Uw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en een volledige geurbehandeling. Heeft u eerst de Aircocheck laten doen en blijkt dat Airco-onderhoud nodig is? Dan krijgt u de Aircocheck gratis.
Nu tijdelijk slechts € 99,-.

Maak hier uw afspraak

Navigatie-update
Door wijzigingen in het wegennet en verkeerssituaties kunt u ondanks uw navigatiesysteem voor verrassingen komen te staan. Laat daarom uw navigatiesysteem tijdig updaten. Deze service is al mogelijk vanaf € 199,-.
Combineert u de navigatie-update met een onderhoudsbeurt of airco-onderhoud dan kost de update tijdelijk
€ 99,- incl. montage.

Refresh service
Een vakantie met de auto kan soms zijn sporen nalaten. Audi-rijders kunnen gebruikmaken van de complete ’Refresh Service’. Voor € 129,- controleert de Audi-dealer uw auto op kleine schades en zal hij uw Audi reinigen, poetsen en in de was zetten. Het interieur wordt uitgezogen, de bekleding ontdaan van vlekken en het dashboard volledig gereinigd. Zelfs de motorruimte wordt schoongemaakt. Zo is uw Audi na een vakantie weer in showroomstaat én tevens klaar voor de komende maanden.

Maak hier uw afspraak

 

 

Accessoires