Carwrappen

Hoe gaaf is het om (tijdelijk) uw auto een totaal nieuw uiterlijk te geven? Of wat denkt u van de beschermende eigenschappen voor uw autolak? Heron Auto biedt carwrapping aan op zowel nieuwe als gebruikte auto’s. Wat zijn de voordelen? U kunt een auto in een courante kleur kopen en toch die gewaagde kleur er op laten wrappen.

Hoe gaat het in z’n werk? In samenwerking met Eipi belettering wordt uw auto voorzien van een speciaal voor auto’s ontwikkelde en hoogwaardige folie. Alle kleuren van de regenboog zijn te kiezen in mat, metallic, satijn en hoogglans. Met deze folie (carwrap) wordt de hele auto ingepakt. Zo strak dat (bijna) niet zichtbaar is dat het geen echte lak is. De carwrap is zo sterk dat de auto gewoon door de wasstraat kan, in de zon niet verkleurd en er zelfs 2 jaar garantie op wordt gegeven.

Wij adviseren u graag over de verschillende kleuren en mogelijkheden. U zult versteld staan van wat er allemaal mogelijk is! Voor het maken van een afspraak of voor het aanvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen. 

 
                               

 

Merken wrap-folie:

- Avery
- Oracal
- 3M

Dit zijn Supreme wrapping cast folies.             

Voorbeeld spreekt!

Onlangs hebben wij een prachtige Audi S3 Limousine laten wrappen in een Exclusive Blue kleur met titanium details. Het resultaat is schitterend geworden en geeft de auto een compleet andere uitstraling. Wilt u de auto in het echt zien, neem dan contact op met de vestiging Heron Auto Amsterdam om een afspraak te maken. Bekijk de voor en na foto's: