Schakel sneller dan de bliksem

S tronic-automaat: nu standaard op veel Audi modellen van Heron Auto.

Dankzij zijn dubbele koppeling kan een Audi S tronic-automaat in ongeveer 15 honderdste van een seconde schakelen. Dat is bliksemsnel. Sneller zelfs. Want een gemiddelde bliksemschicht duurt 0,2 seconden. En dat merkt u direct in rijcomfort, sportiviteit en lagere brandstofkosten. De S tronic-automaat wordt nu bovendien tijdelijk standaard geleverd op veel Audi modellen. Daar hoef je toch geen honderdste seconde over na te denken?


 

S tronic: Waarom twee koppelingen?

Om dubbel te besparen: tijd en energie. De versnellingsbak met dubbele koppeling maakt sneller schakelen mogelijk zonder voelbare trekkrachtonderbreking. De S tronic combineert de efficiency en sportiviteit van een conventionele handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een moderne automaat.

Lees verder over S tronic >U krijgt standaard een automaat op de volgende Audi modellen:
Audi A4

Audi A5

Audi A6

Audi A7

Audi Q5S tronic-automaat in combinatie met Audi Editions.


Tijdelijk wordt de S tronic-automaat standaard geleverd op veel Audi modellen. In combinatie met diverse complete uitvoeringen, zoals Lease Edition, S line Edition, Advance en Advance Sport, geniet u van meer luxe en sportiviteit voor een zeer aantrekkelijke prijs.   

> Ontdek alle Audi Editions. 


Heeft u nog vragen?Direct bellen.
 
Stuur een e-mail.
 

Onze vestigingen.