De Audi A1

Maak van elke ontmoeting iets bijzonders.


Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De vernieuwde Audi A1 weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

Interesse in een nieuwe Audi A1, een voorraadmodel of een mooie occasion? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact met ons op.

 
Uw verkoopadviseur
Max Petrie

     

 


Bekijk de foto'sEen knappe presentatie: het design van de Audi A1.

De Audi A1 blijft op het netvlies hangen. Zijn horizontale lijnen benadrukken de breedte, waardoor hij nog meer indruk maakt in het verkeer. Bovendien verraden deze gespierde looks dat rijplezier in deze auto vanzelfsprekend is. De buitenspiegels zijn nu nog gestroomlijnder van vorm en ook de singleframe grille heeft aan karakter gewonnen. 

 


Het goede leven: de design en de sport uitvoeringen.

Om de auto nog meer te personaliseren, zijn er twee nieuwe uitvoeringen: de A1 design en de A1 sport. De Audi A1 design benadrukt de karakteristieke vormgeving en het fraaie Audi design, de A1 sport legt extra nadruk op de dynamische kanten van dit model. Zo heeft de A1 sport mooie 16-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm dynamiek design en verchroomde uitlaatsierstukken.

 
  

Altijd op de hoogte: de slimme technologieŽn in de A1.

De Audi A1 zit boordevol doordachte technologieŽn die autorijden makkelijker en leuker maken. Zo verschijnen de 3D-kaarten van de optionele 'MMIģ navigatie plus' op een 6,5-inch groot kleurendisplay. Ook de oren komen niets te kort, want de veertien luidsprekers van het optionele BOSE Surround Sound-systeem produceren een indrukwekkend geluid

Een persoonlijke stempel: de vele mogelijkheden.

Een Audi A1 is volledig aan de eigen wensen en smaak aan te passen. Er zijn diverse uitvoeringen om mee te beginnen, die vervolgens met behulp van de kleuren voor buiten- en binnenkant en interessante extra's op maat zijn samen te stellen. De een gaat voor sportiviteit, de ander legt wellicht meer de nadruk op designaspecten. Druk een eigen stempel op deze Audi en geef hem daardoor een uniek karakter. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.