Audi A3

Hoe zou het zijn als technologie intuïtief te bedienen is? Als puristisch design samensmelt met state-of-the-art gebruiksgemak? Als sportiviteit en vooruitgang elkaar versterken? Wij weten het antwoord: de Audi A3. Met een uniek design en dynamiek die elke rit indruk maken. Ontdek hoe we onze voorsprong met deze auto verder uitbouwen.

  Privélease?
Zakelijk rijden?
Offerte

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde A3 uit voorraad? Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Heron Auto. 
Dynamische daklijn

De dynamische daklijn van de A3 bevestigt zijn sportieve karakter. De krachtige achterzijde zorgt voor een zelfverzekerde uitstraling. De slanke koplampen laten de Audi A3 vastberaden en geconcentreerd kijken. Xenon plus verlichting met LED-dagrijverlichting of full-LED-koplampen zijn optioneel. De buitenspiegels zijn net zoals bij een sportauto op de portierranden geplaatst.

 


 

Details

Elk detail blinkt uit door kwaliteit en innovatie. De horizontale dashboardlijnen benadrukken de interieurruimte. 3D-decoratielijsten lopen als het ware om de bestuurder heen. Ook de ventilatieroosters in jet-design zijn een kenmerkend stijldetail. De luchtstroom is op één punt te richten of breed te verdelen. Ook de kracht van de luchtstroom is ermee te regelen. Ook achterin is het comfortabel en ruim zitten in de A3.


Downloads:

- Brochure A3
- Prijslijst A3

 
 

Carconfigurator:

Zelf uw Audi A3 samenstellen? Klik hier!

 S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de supersportstoelen met S line leder fijnnappa en rotsgrijze contrastnaden en de verlichte instaplijsten met S-logo's.

 


 

Boordevol power

Voor de A3 heeft u keuze uit diverse TFSI- en TDI-motoren, waarmee u dynamisch en efficiënt rijdt. Ook het comfort komt niets tekort: de optionele S tronic transmissie met dubbele koppeling schakelt vrijwel zonder trekkrachtonderbreking. De auto’s zijn er met voorwielaandrijving en optioneel met quattro permanente vierwielaandrijving. Die zorgt voor betere tractie en een uiterst soeverein rijkarakter.