Audi A3

Een sterke voorsprong.

Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De dynamische daklijn van de A3 Sportback bevestigt zijn sportieve karakter. De markante tornadolijn onder de ramen en de dynamische lijn boven de dorpels zijn opvallende kenmerken in het slanke zijprofiel. Ook de achterzijde met fraaie 3D-achterlichten, scherpe lijnen en brede diffusor spreekt een duidelijke taal. Een eyecatcher is de optionele Audi virtual cockpit, een volledig digitaal instrumentenpaneel. Ontdek zelf de vele facetten van vooruitgang.

Ben je geÔnteresseerd in een Audi A3? Bij Heron Auto helpen we je graag verder! Bekijk ons aanbod online, kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op. 

 

Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
     


Bekijk de foto's


 

De Highlights van de Audi A3


Semi Autonoom rijden

De vele assistentiesystemen zijn toonaangevend in dit marktsegment. Neem bijvoorbeeld rear cross-traffic assist, dat tijdens achteruitrijden waarschuwt voor een botsrisico met kruisend verkeer. Of de fileassistent, die samenwerkt met Audi adaptive cruise control met stop & go-functie. Deze optie in de A3 Sportback houdt zelf voldoende afstand tot de voorligger. In combinatie met de S tronic versnellingsbak kan de auto zelfs helemaal stoppen en daarna weer doorrijden. Verder is er emergency assist, dat de Audi A3 tot stilstand brengt als de auto ook na diverse waarschuwingen niet meer bestuurd wordt.

 

 

   


Audi Virtual Cockpit

Elke dag de toekomst helder voor ogen hebben? Neem dan de Audi virtual cockpit, een bijzonder vooruitstrevend volledig digitaal instrumentenpaneel. Alle informatie verschijnt haarscherp op een 12,3-inch scherm. U kunt tussen twee instellingen switchen: klassiek met de vertrouwde meters zoals in een analoog instrumentarium en de infotainmentstand met bijvoorbeeld de navigatiekaart groot in het midden.

 Benzine, aardgas of diesel

Alle motoren blinken uit door hun vlotte karakter en zuinigheid. Het aanbod loopt van een 81 kW/110 pk sterke 1.4 TFSI g-tron tot aan de 140 kW/190 pk krachtige 2.0 TFSI. U kunt uit benzine-, aardgas- en dieselmotoren kiezen, voorwiel- en quattro-aandrijving en een handbak of S tronic automaat.

 


 


S line pakketten

Met de S line-pakketten versterkt u de sportieve eigenschappen van uw Audi A3 Sportback. Benadruk bijvoorbeeld het dynamische design, geef het interieur nog meer karakter of maak het onderstel nog sportiever voor nog meer rijdynamiek. Zo wordt uw Audi een echte topsporter, bijvoorbeeld met de S line-dakspoiler en de verlichte instaplijsten vůůr met S-logo's

 


 


Uitvoeringen

U kunt uw Audi A3 Sportback volledig naar wens samenstellen op basis van diverse uitvoeringen. Benadruk zijn sportieve kant of versterk het design. De keuze is aan u. Wat uw wensen ook zijn, elk van de lines maakt van een rit in uw Audi A3 Sportback een bijzondere beleving. Met de A3 sport toont u uw sportieve kant. De details van deze uitvoering benadrukken het temperament van deze auto. In de A3 design rijdt u met stijl en allure en geeft u letterlijk en figuurlijk nog meer glans aan zijn uitstraling.  


Standaard Xenon en Bluetooth

De Audi A3 Sportback is van huis uit al rijk uitgerust. Xenon plus koplampen met allweatherlicht zijn net zo goed standaard als bijvoorbeeld Bluetooth, een multifunctioneel driespaaks stuurwiel en MMI radio plus met een 7-inch kleurendisplay. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.