Audi A3 Sportback e-tron

Audi werkt hard aan toekomstige mobiliteit. De A3 Sportback e-tron is de eerste plug-in hybride van Audi. Een combinatie van een zuinige TFSI-motor en een krachtige elektromotor zorgt voor een gecombineerd vermogen van 150 kW (204 pk). De e-tron valt vanwege zijn lage CO2-uitstoot in de 15% bijtelling.

 Interesse in een occasion of een scherp geprijsde A3 uit voorraad? Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Heron Auto.
De mobiliteit van de toekomst.

De mobiliteit van de toekomst kent vele uitdagingen. Audi heeft het antwoord: de Audi A3 Sportback e-tron. En alleen als u dit jaar nog besluit een Audi A3 Sportback e-tron aan te schaffen profiteert nu nog 5 jaar lang van 15% bijtelling. De premium compacte middenklasser met plug-in hybrideaandrijving kent geen beperkingen in het dagelijks gebruik. Hij combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. Elektrisch rijden en een grote actieradius* dankzij de krachtige 4-cilinder.


 

 

Downloads:

- Brochure A3 Sportback e-tron
- Prijslijst A3 Sportback e-tron


 

Carconfigurator:

Zelf uw A3 Sportback e-tron samenstellen? Klik hier!

Verkort de oplaadtijd

Veel slimme oplossingen zorgen ervoor dat met de Audi A3 Sportback e-tron de stap naar elektrisch rijden verrassend klein is. Met de Smart Wallbox, bij een publiek laadpunt of met de industriestekker is de auto in 2,25 uur volledig op te laden. Met een huishoudstekker duurt dit 3,45 uur. Uw Audi-dealer adviseert u graag over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

  


Slim thuisladen

Laad uw A3 e-tron makkelijk en snel op met het Smart thuislaadpunt. De energiekosten worden desgewenst aan u terugbetaald en vervolgens gefactureerd aan uw werkgever of eigen bedrijf. Bestel nu online een Smart thuislaadpakket inclusief laadpas en installatie voor slechts € 1.275,-Pro Line Plus.

Een blik in de toekomst. De Audi virtual cockpit, MMI navigatie plus met MMI touch, een middenarmsteun vóór, parkeerhulp plus, automatische snelheidsregeling, LED-koplampen, het lichtpakket en het Audi sound system – allemaal inbegrepen in het Pro Line Plus-pakket voor de A3 Sportback e-tron en A3 Sportback e-tron sport.

   


Fotogallerij