De Audi A3 e-tron

Mobiliteit van de toekomst.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De mobiliteit van de toekomst kent vele uitdagingen. Audi heeft het antwoord: de Audi A3 Sportback e-tron. Vanaf 2017 geldt ook voor de A3 e-tron een bijtelling van 22%. De A3 e-tron is echter nog steeds uit voorraad leverbaar met een bijtelling van 15%. De premium compacte middenklasser met plug-in hybrideaandrijving kent geen beperkingen in het dagelijks gebruik. De Audi A3 e-tron combineert de sterke kanten van een elektromotor met de voordelen van een verbrandingsmotor. Elektrisch rijden en een grote actieradius* dankzij de krachtige 4-cilinder.

Ben je geÔnteresseerd in een Audi A3 e-tron? Bij Heron Auto helpen we je graag verder! Bekijk ons aanbod online, kom langs bij een van onze vestigingen of neem contact met ons op. 

 

Uw verkoopadviseur
Jeroen Muis
     
Foto galerijHet design

Qua design duidelijk een A3 – maar een bijzondere. De A3 Sportback e-tron valt op door zijn speciale e-tron exterieurdetails: van de matzwarte grille met horizontale chroomlamellen tot aan de diffusor met chroomstrip. De specifieke e-tron verlichting in de voorbumper en de stijlvolle dorpelverbredingen maken van de A3 Sportback e-tron een bijzondere verschijning

 

Niet alledaags, maar geschikt voor elke dag.

De A3 Sportback e-tron is geen alledaagse bolide – en toch volledig geschikt voor het leven van alledag. Puur elektrisch komt hij maximaal 50 km ver – op lange trajecten brengt de combinatie van verbrandings- en elektromotor u soeverein verder. Besef wel: de vermelde actieradius kan variŽren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.

 


100% e-tron.

De combinatie van verbrandings- en elektromotor brengt u verder: de vernieuwde Audi A3 Sportback e-tron levert sportieve prestaties en is toch indrukwekkend efficiŽnt. In cijfers uitgedrukt: een topsnelheid van 222 km/h, in 7,6 seconden van 0 naar 100 km/h en een elektrische actieradius van 50 kilometer. (De vermelde actieradius kan variŽren door rijstijl, snelheid, gebruik van comfort-/nevenverbruikers, buitentemperatuur, aantal passagiers/bagage, gekozen rijprofiel en topografische omstandigheden.)

 
 


Alle informatie in beeld.

Meer dan een blik vooruit: met de Audi virtual cockpit heeft u alle relevante informatie in beeld. Op het 12,3-inch scherm zijn twee instellingen te kiezen: klassiek met de vertrouwde meters zoals in een analoog instrumentarium en de infotainmentstand met bijvoorbeeld de navigatiekaart groot in het midden.

 

U zit er middenin.

Neem plaats in het centrum van progressieve mobiliteit. Het hoogwaardige
interieur is vertrouwd comfortabel en ruim. De e-tron logo’s op instaplijsten,
transmissiehendelknop en dashboard bewijzen dat u zich in een nieuwe wereld
beweegt. Daar draagt ook de actieradiusmonitor op het MMI-display aan bij.
Die houdt u op twee manieren op de hoogte: door de elektrische actieradius
te tonen en tips te geven om deze te vergroten, bijvoorbeeld door actieve
nevenverbruikers zoals de automatische klimaatregeling uit te schakelen. 

Alle gemakken van het laden.

Het e-tron laadsysteem bestaat uit een huishoud- en industriestekker plus een stekkeraansluiting met ernaast een bedieningsunit. Met een industrieel stopcontact kan de auto uit volle kracht opladen en dat is bovendien het snelste (circa 2ľ uur). Aan een huishoudstopcontact is de laadtijd circa 3ĺ uur. Met het optionele thuislaadpuntĻ kunt u eenvoudig stroom tanken op de eigen parkeerplek. Via uw Audi partner kunt u desgewenst een aparte laadkabel bestellen voor opladen
bij publieke laadpalen. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.