De Audi A5 Coupé

Bepaald de norm.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Hij is sportief en elegant. De Audi A5 Coupé bepaalt de norm. Het stijlvolle design is modern en scherp. De voorzijde oogt dynamisch, zelfs als de auto stilstaat. Audi Matrix LED-koplampen zijn een optie. Ook technisch is de sportieve coupé state of the art: behalve een fraaie carrosserie heeft de nieuwe Audi A5 namelijk ook een toonaangevend onderstel, krachtige aandrijftechnieken, innovatief infotainment en eveneens vernieuwende rijassistentiesystemen.

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Audi A5 Coupé uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
     
Bekijk ook de andere uitvoeringen.Audi A5 Sportback


Audi A5 Cabriolet

FotogalerijDe highlights van de Audi A5 Coupé


Indrukwekkende prestaties.

Voelbaar sterk, onvoorstelbaar efficiënt: de TFSI- en TDI-krachtbronnen in de Audi A5 Coupé.Ervaar de geweldige prestaties en gereduceerde emissies. Met de optionele quattro vierwiel-aandrijving wordt de kracht nog beter op de weg overgebracht. Voor meer dynamiek, beteretractie, extra wendbaarheid en minder compromissen.

 


Licht in de duisternis.

De optionele Audi Matrix LED-koplampen bewijzen hoe snel technologische ontwikkelingen gaan. De uiterst nauwkeurige, afzonderlijk reagerende lichtdiodes passen zich aan de omgeving aan. Behalve het vertrouwde dim- en grootlicht zijn er nog lichtinstellingen voor in bochten, op provinciale wegen en snelwegen alsmede een instelling voor in slecht weer. Het switchen hiertussen werkt volledig automatisch op basis van cameragegevens. De LED-dagrijverlichting is duidelijk herkenbaar en laat de auto overdag goed opvallen in het verkeer. Hetzelfde geldt voor de dynamische knipperlichten in de LED-achterlichtunits. Deze lampen zijn letterlijk en figuurlijk een koersbepalende innovatie.

Het interieur.

Uw beeld van de toekomst wordt werkelijkheid in het interieur van de Audi A5. Met de optionele Audi virtual cockpit, het driespaaks lederen stuurwiel ’multifunctioneel plus’ en mooie decoratielijsten. Elk detail is gemaakt van hoogwaardige materialen en subliem afgewerkt. De horizontale dashboardstructuur met doorlopende ventila-tiestrook geeft een ruimtelijk effect. Dit is een interieur waar de perfectionist geen genoeg van krijgt.

 
 Compleet en overzichtelijk.

Zorg voor overzicht. Eén blik volstaat. Navigatie, infotainment en Audi connect-diensten¹ – de optionele Audi virtual cockpit toont haarscherp veel voor de bestuurder relevante informatie. Er is keuze uit twee instellingen, met grote of kleine klokken. Switchen gaat eenvoudig met een knop op het stuur. Met de optionele Audi smartphone interface², ³, ⁴ koppelt u uw smart-phone met de auto. En dankzij Audi connect kunt u naar wens de wereld ontdekken nog voordat u een meter heeft gereden. 

Quattro.


De quattro-techniek is er ook in een versie met ultra-technologie. Qua tractie en rijdynamiek is er geen verschil met permanente systemen. quattro met ultra-technologie biedt alle voordelen van voorwielaandrijving in die situaties waarin geen vierwielaandrijving nodig is. Deze slimme regeling van de vierwielaandrijving werkt anticiperend, dat wil zeggen de techniek kijkt ongeveer een halve seconde vooruit. Dit is mogelijk dankzij vele sensoren en een constante beoordeling van de informatie betreffende rijdynamiek, wegconditie en rijgedrag. Het inschakelen van de vierwielaandrijving is echter in een fractie van een seconde gebeurd.

 

Audi Exclusive

Chique, zakelijk, sportief of zelfs flamboyant: de interieurambiance bepaalt u helemaal zelf. De uitrusting is in hoge mate te personaliseren. Zit in het reguliere aanbod van standaarditems en opties niet wat u zoekt, dan zijn er altijd nog de specialisten van Audi Sport GmbH die onder het label Audi Exclusive vrijwel elke autowens vervullen.

Bekijk de Audi A5 Sportback

Een comfortabel ruimtewonder.

In de grote kofferbak van de A5 Sportback is plek voor 480 liter aan bagage. Voor nog meer ruimte is de achterbank in drie delen neerklapbaar. Dankzij de standaard elektrisch bedienbare achterklep is in- en uitladen extra gemakkelijk. Tegen meerprijs werkt dit ook met een voetzwaai onder de bumper.

Bekijk de Audi A5 Cabriolet


Bomvol enthousiasme.

De Audi A5 Cabriolet staat open voor rijplezier. Hij maakt direct enthousiasme los. Aan het exterieur valt vooral de schouderlijn op. De A5 Cabriolet heeft de meest torsiestijve open carrosserie in zijn segment, terwijl die koets bovendien een van de lichtste is.
 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.