De Audi A6 Limousine & Avant

Fascinatie uit zich op vele manieren.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Innovatieve technologieŽn, een progressief design en een veelomvattende uitrusting. Bovendien combineert de Audi A6 sportiviteit met elegantie. Hij maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit. Op zoek naar nŤt even meer? De A6 Limousine S line edition is een 'sport' uitvoering met een ruime keuze uit krachtige diesel of benzine motoren en uit een 6-bak, S tronic of Tip tronic transmissie. 

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Audi A6 uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
      

Tijdelijke voorraad actie op onze Audi A6 modelen.

Ben je op zoek naar een nieuwe Audi A6 uit voorraad om direct mee weg te rijden? Heron Auto heeft een mooie voorraad A6 modellen klaar staan. We beschikken over alle uitvoeringen in meerdere kleuren. Voor elke behoefte hebben wij een antwoord. 

Bekijk actie >
 

Fotogalerij


De highlights van de Audi A6


Het dynamische design is zichtbaar in elke lijn.

De Audi A6 Limousine maakt blijvend indruk. Zijn moderne design
suggereert snelheid. Een goed voorbeeld van de kracht van dit ontwerp is de tornadolijn die onder de zijramen loopt. Het is ťťn ferme streep van de koplampen naar de achterkant. De nadruk op horizontale lijnen maakt deze auto voor het oog nog breder en sportiever.

 


Herkenbaar.

Sportief en elegant. Praktisch en comfortabel. De Audi A6 Avant bewijst dat je met uiteenlopende karaktereigenschappen evengoed in balans kunt zijn. U ziet elegante proporties en strakke lijnen. Het is een aangenaam design
met naar verhouding hoog opgetrokken plaatwerk, relatief lage zijramen, dik aangezette dorpels en een coupť-achtige daklijn. Op slag herkenbaar. 
Indrukwekkend om te zien.

Ook de koplampen schitteren met een vernieuwend design en innovatieve technologie. De lichtbundel benadert de helderheid van daglicht. Naar wens heeft uw auto LED-koplampen, waardoor het zelfs ’s nachts lijkt of het midden op de dag is.  De driedimensionale uitwerking van de Audi Singleframe is bij elke lichtinval indrukwekkend om te zien. De grille is laag en breed. Dat maakt indruk. De horizontale chroomspijlen passen goed bij de dynamiek van de A6.

 
 


Alles onder controle.

U en uw medepassagiers nemen plaats in een ruim en comfortabel interieur. Buitengewone details dragen bij aan het exclusieve karakter van de A6 Limousine en A6 Avant. Naar wens is MMI navigatie plus met MMI touch aan boord. Deze topklasse infotainmentgeneratie toont alle informatie op een groot, 8-inch TFT-kleurendisplay. Dit scherm komt ook van pas voor de gebruiksvriendelijke functies en toepassingen van Audi connect.

Met de Bose Surround Sound geluidsinstallatie is op elke zitplaats sprake van een indrukwekkende, evenwichtige sound. Veertien luidsprekers en een vermogen van 472 watt garanderen dat. Een subwoofer zorgt voor krachtige bastonen.  

Genereus.


In het uitermate ruime en comfortabele interieur is het ontspannen reizen; tijdens korte trips en lange tochten. De vele opbergvakken en praktische opbergmogelijkheden dragen daaraan bij.
Wat uw plannen ook zijn, de Audi A6 Avant weet er raad mee. Door vanuit de bagageruimte de achterbankleuning te ontgrendelen, komt deze heel handig plat te liggen. Voor extra gebruiksgemak is de leuning in twee helften 40 : 60
gedeeld. De bagageruimte-inhoudĻ bedraagt 565 liter en met neergeklapte bank 1.680 liter. 

Overtuigende prestaties.

De krachtige TFSI- en TDI-motoren presteren dynamisch en hebben oog voor het milieu. Met deze krachtbronnen accelereert de auto schijnbaar moeiteloos en bij elk toerental is op afroep vermogen beschikbaar. Slimme efficiencytechnologieŽn verlagen het verbruik en beperken de uitstoot. Zo schakelt het doorontwikkelde startstopsysteem automatisch de motor uit als de auto uitrolt of stilstaat. Onder het rijden helpt het standaard Audi drive select
om het verbruik zo gunstig mogelijk te houden. Met behulp van vijf standen is het autokarakter naar wens te bepalen, van comfortabel tot sportief of extra efficiŽnt. In combinatie met de S tronic versnellingsbak ontkoppelen motor en transmissie. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.