Audi A6

Fascinatie uit zich op vele manieren. De Audi A6.

Innovatieve technologieŽn, een progressief design en een veelomvattende uitrusting. Bovendien combineert de Audi A6 sportiviteit met elegantie. Hij maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit. De A6 is leverbaar als Limousine, Avant, Allround quattro, S6 Limousin, S6 Avant en RS 6 Avant


 Interesse in een occasion of een scherp geprijsde A6 uit voorraad? Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Heron Auto.

De assistentiesystemen.
Bij de meeste verkeersongevallen speelt de menselijke factor een doorslaggevende rol. Dankzij moderne assistentiesystemen kunnen de gevolgen van een ongeval minder ernstig uitvallen. Audi ondersteunt u onder het rijden met geavanceerde technologieŽn. Deze assistentiesystemen werken met elkaar samen, waardoor ze nog effectiever zijn en uw rit nog aangenamer is.

Dit is er nieuw aan de A6.
De Audi A6 Limousine is vernieuwd. Zo is het design van de singleframe grille, koplampen, luchtinlaten en bumpers gewijzigd. Onder de motorkap liggen nieuwe motorvarianten, waardoor de A6 nog zuiniger en krachtiger is. In de voorwielaangedreven versies is de multitronic automaat vervangen door een volledig nieuw ontwikkelde S tronic transmissie. Ook nieuw is dat MMI navigatie plus inclusief MMI touch nu op een nieuw platform draait op basis van de Nvidia Tegra 30 grafische processor. De internetverbinding Audi connect werkt nu via 4G. 

 

Downloads:

- Brochure A6
- Prijslijst A6

Carconfigurator:

Zelf uw A6 samenstellen? Klik hier!

  

Praktisch en comfortabel. De Audi A6 Avant.

Innovatieve technologieŽn, een progressief design en een veelomvattende uitrusting. Bovendien combineert de Audi A6 Avant sportiviteit met elegantie. Hij maakt de weg vrij voor toonaangevende mobiliteit.

Dit is er nieuw aan de A6.
De Audi A6 Avant is vernieuwd. Zo is het design van de singleframe grille, koplampen, luchtinlaten en bumpers gewijzigd. Onder de motorkap liggen nieuwe motorvarianten, waardoor de A6 nog zuiniger en krachtiger is. In de voorwielaangedreven versies is de multitronic automaat vervangen door een volledig nieuw ontwikkelde S tronic transmissie. Ook nieuw is dat MMI navigatie plus inclusief MMI touch nu op een nieuw platform draait op basis van de Nvidia Tegra 30 grafische processor. De internetverbinding Audi connect werkt nu via 4G


  

De aantrekkelijkste manier om eigen wegen in te slaan. De Audi A6 allroad quattro.

Waarom een geŽffend pad kiezen? Met de Audi A6 allroad quattro heeft u een auto gevonden waarmee u uw eigen weg inslaat. De adaptive air suspension komt daarbij van pas. Deze elektronisch geregelde luchtvering met traploos instelbare demping past het onderstel automatisch aan de rijsituatie aan.

Het interieur van de A6 allround quattro.
Dankzij de standaard hellingshoekweergave ziet u direct in welke positie uw Audi A6 allroad quattro zich bevindt, wat vooral van pas komt op onverharde ondergrond. De afdaalassistent houdt op weg naar het dal naar wens uw voorkeurs-snelheid vast, terwijl ESC de koersvastheid van de auto verbetert, zowel op vlakke stukken als bergafwaarts.

  

Een lager gewicht. Meer rijplezier. De Audi RS 6 Avant.

De vernieuwde Audi RS 6 Avant is indrukwekkend sterk, ziet er fraai uit en beschikt over Audi's kenmerkende lichtgewicht technologie. Een lager gewicht betekent immers meer levendigheid. Ervaar het zelf in de vernieuwde Audi RS 6 Avant.