De Audi A7 Sportback

Niets is zo overtuigend als een duidelijke lijn.


Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad

De puristische charme van een Limousine, het praktische karakter van een Avant en de gepassioneerde dynamiek van een Coupť zijn bijeengebracht in een auto die u raakt. Een die sportieve topprestaties levert, over innovatieve technologie beschikt en indrukwekkend efficiŽnt is. De Audi A7 Sportback. Een bijzondere auto. Er is niets zo inspirerend als een verre horizon. Pure vormen, strakke lijnen. De Audi A7 Sportback maakt grote indruk.

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Audi A7 uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 

Contact opnemen
Private Lease
   
Fotogalerij
De highlights van de Audi A7 Sportback


Het dynamische design is zichtbaar in elke lijn.

Sportiviteit, progressief geÔnterpreteerd met een design dat emoties oproept, van verwachtingsvolle voorpret tot aan onbegrensd enthousiasme. De buitengewone details versterken die fascinatie voor het ontwerp alleen maar.
De eerste indruk: elegant en premium. 

De Audi Singleframe met horizontalechroomspijlen benadrukt dit beeld. Hij 
is breed, laag. De uitstraling van de koplampen verraadt kracht en spanning.
Kortom, deze bolide heeft road presence. 

 


De juiste keuzes.

De A7 Sportback overtuigt met zijn innovatieve concept. Onder de coupťachtige lijnen schuilen praktische eigenschappen. De achterklep opent ver en biedt dan toegang tot een maximaal 1.390 liter grote bagageruimte. Zowel het hart als het hoofd hebben gelijk. Dit is een auto voor elke dag en voor bijzondere momenten.
Er is niets zo sterk als uw eigen kracht.

De Audi A7 Sportback is er met krachtige en efficiŽnte TFSI- en TDI-motoren. Naar wens brengt quattro permanente vierwielaandrijving de aandrijfkracht moeiteloos over op de weg. Daarmee volgt de auto ook met een uiterst sportieve rijstijl trouw de hem opgelegde koers. De harmonieus geÔntegreerde achterspoiler ondersteunt eveneens de stabiliteit. Die komt boven de 130 km/h automatisch tevoorschijn en zorgt dan voor extra downforce en een nog sportievere uitstraling. De spoiler werkt ook met een druk op de knop. 

 
 


Een moment van rust.

Instappen, rondkijken en genieten. De interieurambiance sluit naadloos aan bij de elegantie van de buitenkant. De exclusieve decoratielijsten benadrukken dit. Naar wens zijn deze sierpanelen er ook in fraai hout. Voor ons is dit niet slechts een interieur, maar een doordacht concept. Het loopt als het ware om de voorinzittenden heen, waardoor zij geborgenheid ervaren. De middenconsole is licht naar de bestuurder gedraaid. Alles zit in het zicht, voor een goede controle. De bedieningsknoppen zijn afgewerkt in aluminiumkleur. Een topklasse infotainmentgeneratie is vanzelfsprekend, bijvoorbeeld in de vorm van MMI navigatie plus met MMI touch. Als aanvulling daarop zijn er diverse Audi connect-diensten, die gebruiksvriendelijk in het systeem zijn geÔntegreerd.  

Ontspan.


Ontspan op de comfortabele stoelen. De prettige ondersteuning is net zo goed voelbaar als de uitstekende materialen. Naar wens zijn met leder beklede comfortstoelen voorin leverbaar. Deze zijn in te stellen van sportief tot comfortabel en dankzij de geheugenfunctie zijn diverse standen met een druk op de knop snel terug te vinden.  

Overtuigende prestaties.

Er is voldoende ruimte om te ontspannen en van een aangename reis te genieten. De middenarmsteun is opklapbaar en in de raamstijlloze portieren
zitten opbergvakken. De achterbank is eenvoudig in delen of volledig neer te klappen, zodat u de ruimte flexibel kunt benutten. De forse bagageruimte
is met neergeklapte achterbank goed voor 1.390 liter. Ook prettig: de grote, ver openslaande achterklep opent en sluit elektrisch.

Bij Heron Auto Audi hebben wij regelmatig mooi actie's op zowel nieuwe als jong gebruikte modellen. Bekijk hier het overzicht van alle Audi acties.