Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad

Ontdek de nieuwe Audi A8 bij Heron Auto. 

Welkom in de toekomst.


Wij beloven u altijd een voorsprong op technisch vlak, maar nog nooit eerder pakten wij zo groots uit als met de nieuwe Audi A8. Wij introduceren een nieuwe designtaal, touch-bediening, functies voor autonoom rijden en een ongekend hoge afwerkingsgraad. Met de nieuwe Audi A8 is de toekomst in het topsegment gearriveerd.

Een chique uitstraling. Exclusiviteit met een sportieve ondertoon. De Audi A8 neemt zijn eigen plek in en dat siert hem – letterlijk en figuurlijk. De visuele nadruk op alle vier de wielen is een subtiele verwijzing naar de quattro-aandrijving.

De nieuwe Audi A8 is nu bestelbaar. U kunt de auto ook volledig configureren. Kom de nieuwe Audi A8 zelf bewonderen bij Heron Auto. Wil je alvast meer weten over de nieuwe Audi A8? Neem dan gerust contact met ons op.

 
Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
     


Bekijk hier de eerste foto's.Afmetingen.
Zijaanzicht.
 

Bovenaanzicht.
 

Voor- en achteraanzicht.


Highlights.
 

Luxury lounge: het interieur

Misschien wel de meest begeerlijke plek om in de Audi A8 te zitten, bevindt zich rechts achterin: de optionele relaxstoel in de A8 L is op vier verschillende manieren te verstellen en is voorzien van een voetsteun. De passagier die op deze plek zit kan zijn voeten verwarmen en laten masseren door ze op de achterkant van de rechter voorstoel te zetten. 


Controle via je vingertoppen

Het interieur van de nieuwe A8 is bewust minimalistisch ontworpen. Audi breidt zijn voorsprong op het gebied van digitalisering verder uit met een geheel nieuw bedieningsconcept. Het bekende draai-/drukknopsysteem met touchpad uit het vorige model komt in de nieuwe A8 niet meer terug. Het instrumentenpaneel blijft nu grotendeels vrij van schakelaars en knoppen. De functies worden voortaan bediend vanaf een 10,1 inch groot touchscreen in black panel look dat onzichtbaar in z’n omgeving is weggewerkt als het niet wordt gebruikt.
 
 

In gesprek met de A8

Met de nieuwe A8 is een ‘intelligent gesprek’ te voeren. De bestuurder kan een reeks functies in de auto activeren met een nieuwe, natuurlijker manier van spraakbesturing. Informatie over het reisdoel of nieuws is ofwel beschikbaar in de auto of kan met LTE-snelheid uit de cloud worden verkregen. Het intelligente Audi connect bevat ook verkeersbordherkenning en geeft de bestuurder informatie over gevaarlijke wegsituaties.


Matrix OLED-achterlichten

De Audi Matrix OLED-achterlichten met 3D-effect zorgen ervoor dat de nieuwe Audi A8 ook aan zijn achterverlichting is te herkennen. Met behulp van de traploos dimbare OLED-technologie zijn homogene, geometrische vormen gemaakt. Die worden met een brede LED-strook gecombineerd. Het achterlicht is helder en draagt aldus bij aan de verkeersveiligheid. Bij het afsluiten en ontgrendelen van de A8 lichten de lampen op met special effects.
    

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.