Audi Q2. Een levendig karakter.

De nieuwe Audi Q2 debuteert op het podium – een stadstype met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig nieuw, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die 116 tot 190 pk leveren en optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren. De uitrusting laat niets te wensen over. Sommige features waren tot nu toe alleen in veel duurdere auto’s te vinden. En de connectiviteit? Helemaal volgens het boekje met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainment- en soundsystemen.

De nieuwe Q2 is vanaf nu te configureren en te bestellen! Kom gerust langs in de showroom, want de Audi Q2 staat bij Heron Auto voor u klaar! Configureer hem hier. 


Interieur

Het standaard interieur van de nieuwe Audi Q2 is volledig en compleet ingericht. Zo zitten er tientallen uitrustingen in het standaard model toegevoegd. Voorbeelden zijn de 8 passieve luidsprekers, warmtewerend glas, buitenspiegels met LED-licht en bijvoorbeeld het start/stop-systeem. De Q2 Sport heeft zeer aantrekkelijke sportstoelen voor die bekleed zijn met Frequenz stof. De Q2 design heeft stoffe Arkade bekleding en witte, sierlijke decoratielijsten. 

In detail

Exterieur

Aan de voorkant valt de hoog gepositioneerde octagonale Singleframe-grille op. Bijzonder opvallend is het laag aflopende, coupéachtige dak. Dat rust aan de achterkant op C-stijlen met blades in een afwijkende tint. Bekijk de fotogalerij.


Downloads 

- Brochure Audi Q2

- Prijslijst Audi Q2

Zelf samenstellen?


Dat kan! Klik hier voor de configurator van de Audi Q2.


Innovaties

Parkeerassistent.


File assistent.


Emergency Assist.


Audi pre sense front met voetgangersherkenning

DwarsverkeersassistentBekijk de video