De Audi Q2

Een levendig karakter.

Proefrit reserveren   Offerte   Private Lease   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


De Audi Q2 is een stadstype SUV met scherpe randjes, een eigen karakter en een volledig eigen, geometrisch lijnenspel. Hij is beslist zelfverzekerd en heeft krachtige TFSI- en TDI-motoren die optioneel met quattro vierwielaandrijving zijn te combineren. De uitrusting laat niets te wensen over. Sommige features waren tot nu toe alleen in veel duurdere auto’s te vinden. En de connectiviteit? Helemaal volgens het boekje met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainment- en soundsystemen.

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Audi Q2 uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen.

 
Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
     
Fotogalerij


De highlights van de Audi Q2


Nieuwkomer.

U hoeft geen twee keer te kijken om te zien dat de Audi Q2 een echte Audi is en toch is dit een auto waar je altijd even naar omkijkt.


Hij oogt krachtig en dynamisch en hij is op een prettige manier aanwezig.
De polygonale schouders accentueren de grote wielkastopeningen
en maken een duidelijk statement: quattro.
Welke weg de Q2 ook neemt – hij doet het op zijn eigen manier.

 


Zelfvertrouwen om de gevestigde orde uit te dagen.

De Audi Q2 doet het en straalt dat ook uit. De octagonale Singleframe iseen nieuwhoofdstuk in de Audi designtaal en zorgt voor een onderscheidende voorkant. Ook de optioneleLED-koplampen volgen consequent het  olygoondesign. Bij deoptionele Audi Q2 Edition#1 vallen bovendien de details van hetAudi exclusive optiekpakket titaanzwart ende lakkleur Quantumgrijs op. Dat zijn stijlvolle aanvullingen in contrastkleur op S line exterieur en op de antracietzwarte19-inch Audi Sport gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm-rotor-design. Vormen en kleuren comprimeren zich tot een expressiviteit waar je niet omheen kunt.
De toekomst is nu.

Het is moeilijk om een goede voorstelling te maken van de toekomst.
In de Audi Q2 wordt dat beeld echter al heel concreet. Dit is wat modern reizen te bieden heeft. Bijvoorbeeld meer rijcomfort dankzij Audi connect Vooruitstrevende functies en toepassingen voor slimmer en connected autorijden, Twitter en de actuele weersverwachting. Dankzij de optionele WiFi-hotspot en vast in de auto ingebouwde SIM-kaart gebruikt u uw mobiele apparaten zoals u gewend bent. Met het veelzijdige infotainmentaanbod en het Bang & Olufsen Sound System geniet u extra van elke route. 

 
 


Een visie.

Laat u niet afleiden door de mening van anderen, maar concentreer u op het wezenlijke. Dat kan heel goed met de optionele Audi virtual cockpit intuÔtief en volledig digitaal. U ziet alle informatie die u nodig heeft, op exact de juiste plek: recht voor u.
Dat geldt ook voor het naar wens verkrijgbare head-up display, dat de belangrijkste informatie en aanwijzingen in het directe blikveld van de bestuurder toont. De 3D-kaartweergave van de optionele MMI navigatie plus met MMI touch zorgt bovendien op een 8,3-inch kleurendisplay voor een goed overzicht. En met de optionele Audi smartphone interface zijn uw favoriete apps met slechts ťťn klik bereikbaar. 

Uw eigen podium.


Een auto die niet onder ťťn noemer te vangen is en waarvan toch heel veel details zijn te benoemen. Het interieur van de Audi Q2 is een personaliseringsfeest. Zo zijn er de optionele uitrustingslines en pakketten
met veel mogelijkheden voor een persoonlijke touch. Kies uit diverse ledersoorten en -tinten, die het interieurprofiel nog exclusiever maken.
Ga bijvoorbeeld voor de sportstoelen met aansprekend lederdesign en kleurrijke accentstrepen. Een onafhankelijk karakter heeft immers vele kanten 

Overtuigende prestaties.

Wie in de Audi Q2 onderweg is, ervaart hoe opwindend dynamiek is.
Vooral dankzij het naar wens aanwezige onderstel met demperregeling en Audi drive select, dat het autokarakter aan uw persoonlijke voorkeuren aanpast –
en zo intensere of efficiŽntere rijeigenschappen mogelijk maakt. #untaggable betekent immers altijd iets te kiezen hebben. 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.