Audi Q3

De Audi Q3. Built from new expectations.

De Audi Q3 trekt de aandacht met een progressief en sportief design dat zijn herkenbare SUV-karakter benadrukt. De nieuwe generatie krachtige TDI- en TFSI-motoren overtuigt met extra power en zuinigheid en draagt zo bij aan het rijplezier. De Audi Q3 is een stedeling die zich op alle wegen thuisvoelt.


 Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Q3 uit voorraad? Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Heron Auto. FotogalerijInterieur

Geef een geheel eigen draai aan de interieuruitstraling van uw Audi Q3. Met de uitgebreide standaarduitrusting en vele fabrieksopties en dealeraccessoires is uw Q3 uitstekend te personaliseren. Kies bijvoorbeeld navigatiesysteem MMI navigatie plus en de Bose surround sound-installatie met veertien krachtige luidsprekers.Bagageruimte

De bagageruimte van de Audi Q3 laat weinig te wensen over. Standaard past er 460 liter achterin en met neergeklapte achterbankleuningen stijgt dat volume tot 1.365 liter. Dankzij de uittrekbare bagageruimteafdekking en de optionele elektrische achterklep is ook in- en uitladen een comfortabele aangelegenheid. 

Downloads:

- Brochure Q3
- Brochure Q3 Adrenalin
- Prijslijst Q3

Carconfigurator:

Zelf uw Audi Q3 samenstellen? Klik hier!

  


Motoren

De TFSI-motoren in de Audi Q3

De Audi TFSI-motoren: indrukwekkende efficiency, goede prestaties en vertrouwde dynamiek. Bijvoorbeeld de 1.4 TFSI CoD ultra 110 kW (150 pk) met Audi cylinder on demand. Daarmee accelereert de Audi Q3 in 9,3 seconden van 0 naar 100 km/h en behaalt hij een topsnelheid van 204 km/h.

De TDI-motoren in de Audi Q3

De Audi TDI-motoren: veel trekkracht bij elk toerental. Er is altijd soepel vermogen voorhanden. Met een lagere uitstoot en zoals bekend een gunstig verbruik. Zoals de 2.0 TDI: 110 kW (150 pk), een topsnelheid van 204 km/h en een acceleratie in 9,6 seconden van 0 naar 100 km/h.