Now is calling! De nieuwe Audi Q5.

Eigen idealen. De wereld veranderen. De Audi Q5.

Laat niets aan het toeval over. Deze premium-SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Het is een karaktervolle verschijning met een krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieŽn. Dat biedt veel mogelijkheden, elke dag weer. De nieuwe Audi Q5. Now is calling!

Wil je alles weten over de Q5? Klik dan hier om contact op te nemen met de Audi experts van Heron Auto.

Lees hier het uitgebreide nieuwsbericht over de nieuwe Audi Q5.


> naar de Audi SQ5

Ruimte

De Audi Q5 weet te overtuigen met zijn ruime interieur en handige opbergmogelijkheden. Door de achterbankleuningen vanuit de bagageruimte neer te klappen, ontstaat een maar liefst 1.550 liter grote bagageruimte.

   

Virtual Cockpit

Met de optionele Audi virtual cockpit is voorsprong letterlijk zichtbaar. Het volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch display. Dit toont alle voor de bestuurder relevante informatie, van de snelheid via navigatiekaarten tot aan communicatiemeldingen. Daarbij kiest u zelf welke informatie u ziet en in welke vorm. Het grote, slanke 8,3-inch kleurendisplay van de optionele MMI navigatie plus geeft overzichtelijke en eenvoudig te doorgronden menu's weer.

 

U staat centraal

Het interieur van de nieuwe Audi Q5 is op de bestuurder gericht. Dankzij de langere wielbasis is er extra veel ruimte aan boord. Veel details zijn aan de eigen smaak aan te passen, zoals de bekleding, kleuren en verlichting. Kies bijvoorbeeld voor hoogwaardig leder fijnnappa in een aansprekende tint. Het optionele lichtpakket zorgt voor een bijzondere interieurverlichting. Zelfs de decoratielijsten op het dashboard zijn dan verlicht.

 
   

Aandrijving en onderstel

De quattro vierwielaandrijving met ultra-technologie is geschikt voor vrijwel elke ondergrond, waardoor deze altijd klaar is voor nieuwe uitdagingen. Deze aandrijving voor de viercilinder uitvoeringen werkt efficiŽnt en draagt bij aan de rijveiligheid. De optionele adaptive air suspension past de demping per wiel aan de ondergrond en rijomstandigheden aan.


 

Het interieur in detail

                    

 

Downloads:

Brochure Q5 & SQ5
Prijslijst Q5 & SQ5

 

Carconfigurator:

Zelf uw Audi Q5 samenstellen? Klik hier!


De nieuwe SQ5. Een sportievere SUV.De nieuwe Audi SQ5 TFSI maakt indruk met zijn sportieve prestaties, praktische bruikbaarheid, moderne technologie en hoogwaardige uitrusting. Zijn nieuw ontwikkelde 3.0 V6 TFSI-krachtbron levert 260kW/354pk, waarmee een acceleratie van 0 naar 100 m/h in 5,4 seconden mogelijk is. De motor laat daarbij een krachtige sound horen.

De SQ5 valt uiterlijk op door de speciale S-voorbumper met grote luchtinlaten, aluminiumkleurige spiegelkappen en fraai in de achterbumper opgenomen vier uitlaten.
Prestatie

De prestatiegerichte V6 TFSI-motor(1) levert een vermogen van 260 kW/354 pk en een koppel van 500 Nm. De sprint vanuit stilstand naar 100 kan in 5,4 seconden voltooid zijn. De topsnelheid ligt op 250 km/h. Indrukwekkende cijfers, indrukwekkende techniek. De standaard quattro vierwielaandrijving is optioneel uit te breiden met een sportdifferentieel. 

Ook een speciaal op de SQ5 afgestemde luchtvering, adaptive air suspension, is leverbaar. De standaard demperregeling is aangepast aan het karakter van deze sportieve SUV. Aan de zescilinder krachtbron is een snel en soepel schakelende 8-traps tiptronic automaat gekoppeld. Met al dit onder het koetswerk verborgen fraais kan de Audi SQ5 TFSI goed uit de voeten: op de Duitse Autobahn, in uitdagende bochten en op ongeplaveide ondergrond.

    


Welkom in het interieur

Binnenin maakt de Audi SQ5 TFSI indruk met zijn infotainment en premium afwerking. De standaarduitrusting is verrijkt met sportstoelen met S-logo’s vůůr, alcantara en lederen stoelbekleding, verlichte instaplijsten met S-logo’s en een multifunctioneel driespaaks lederen sportstuurwiel. Op de optielijst staan bijvoorbeeld de Audi virtual cockpit, decoratielijsten in carbon Atlas en een verstel- en verschuifbare achterbank. Afhankelijk van de positie van die achterbank is de bagageruimte 500 tot 610 liter groot. Met de bank neergeklapt groeit dat volume tot 1.550 liter.


Gallerij