Audi Q7

Greatness starts when you don't stop. De Audi Q7.

De Audi Q7 is het resultaat van een voortdurend streven om het beste te bieden. Hij oogt gespierd zonder zwaar over te komen. Het interieur biedt topklasse comfort. Met de 3.0 TDI-motor en vijfzits configuratie accelereert de Q7 in een indrukwekkende 6,3 seconden van 0 naar 100 km/h.


 Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Q7 uit voorraad? Bekijk ons occasion aanbod en voorraad nieuw via onderstaande buttons. Klik hier om contact op te nemen met Heron Auto.Fotogalerij

De highlights 

Lichtgewicht

Op het gebied van gewichtsverlaging geeft de nieuwe Audi Q7 de toon aan in het segment van de grote SUVs. Als 3.0 TFSI heeft hij een leeggewicht (zonder bestuurder) van slechts 1.970 kilo en als 3.0 TDI van 1.995 kg. Ten opzichte van het voorgaande model heeft hij zo'n 325 kg van zich afgeschud.


Interieur

Het interieur van de Audi Q7 is in hoge mate zelf samen te stellen. Er is niet alleen keuze uit verschillende stoeltypes, maar ook uit veel fraaie bekledingen en andere materialen, mooie kleuren en
bijzondere afwerkingsdetails.Doelen bereiken

Elke dag de toekomst helder voor ogen hebben? Neem dan de optionele Audi virtual cockpit, het volledig digitale instrumentenpaneel dat op een 12,3-inch scherm met een hoge resolutie heel veel informatie kan tonen. Haarscherp, kleurrijk en vol contrast. Bovendien is er nog een 8,3-inch uitschuifbaar MMI-display. Zo komen nieuwe doelen snel dichterbijDownloads:

- Brochure Q7
- Prijslijst Q7

Carconfigurator:

Zelf uw Audi Q7 samenstellen? Klik hier!