Forget the car.

Audi is more.De wereld stopt niet met draaien wanneer je in je auto stapt. De nieuwe Audi A8 geeft je de vrijheid om je op het hoognodige te concentreren. De vrijheid om waardevolle tijd doorbrengen met je geliefden, in plaats van afgeleid te worden door het alledaagse. De nieuwe Audi A8 is niet zomaar een auto. De nieuwe Audi A8 is meer. 
 

 
Een breed single-frame grille, een sportieve daklijn, een coupéachtige silhouet. 
En de onmiskenbare quattro architectuur. De Audi A8 vertaald Audi's nieuwe designtaal.

De Audi A8 bij Heron Auto.
De nieuwe Audi A8 en A8 L worden geproduceerd in de Audi-fabriek in het Duitse Neckarsulm. Eind november is de Nederlandse marktintroductie. Vanaf medio oktober kunt u de nieuwe Audi A8 reeds online configureren via de modelpagina op Audi.nl.

In ons nieuwsitem leest u meer informatie.


Bekijk hier de eerste foto's.


  

Luxury lounge: het interieur

Misschien wel de meest begeerlijke plek om in de Audi A8 te zitten, bevindt zich rechts achterin: de optionele relaxstoel in de A8 L is op vier verschillende manieren te verstellen en is voorzien van een voetsteun. De passagier die op deze plek zit kan zijn voeten verwarmen en laten masseren door ze op de achterkant van de rechter voorstoel te zetten. 

Controle via je vingertoppen

Het interieur van de nieuwe A8 is bewust minimalistisch ontworpen. Audi breidt zijn voorsprong op het gebied van digitalisering verder uit met een geheel nieuw bedieningsconcept. Het bekende draai-/drukknopsysteem met touchpad uit het vorige model komt in de nieuwe A8 niet meer terug. Het instrumentenpaneel blijft nu grotendeels vrij van schakelaars en knoppen. De functies worden voortaan bediend vanaf een 10,1 inch groot touchscreen in black panel look dat onzichtbaar in z’n omgeving is weggewerkt als het niet wordt gebruikt.
 
 

In gesprek met de A8

Met de nieuwe A8 is een ‘intelligent gesprek’ te voeren. De bestuurder kan een reeks functies in de auto activeren met een nieuwe, natuurlijker manier van spraakbesturing. Informatie over het reisdoel of nieuws is ofwel beschikbaar in de auto of kan met LTE-snelheid uit de cloud worden verkregen. Het intelligente Audi connect bevat ook verkeersbordherkenning en geeft de bestuurder informatie over gevaarlijke wegsituaties.

> Lees hier het uitgebreide nieuwsbericht.


De Audi A8 bij Heron Auto.

De nieuwe Audi A8 en A8 L worden geproduceerd in de Audi-fabriek in het Duitse Neckarsulm. Eind november is de Nederlandse marktintroductie. Vanaf medio oktober kunt u de nieuwe Audi A8 reeds online configureren via de modelpagina op Audi.nl.

In ons nieuwsitem leest u meer informatie.