De Audi Q7 e-tron

Plug-in hybrid met V6 TDI-motor ťn quattro-aandrijving.

Proefrit reserveren   Offerte   Aanbod occasions  

Nieuw uit voorraad


Door te luisteren naar onze verbeelding hebben we de Audi Q7 e-tron quattro ontwikkeld. De enige plug-in hybrid met V6 TDI-motor ťn quattro-aandrijving. Met een theoretische actieradius* van 1.320 kilometer en een trekgewicht tot 3.500 kilogram is deze SUV van alle markten thuis. Vanaf 2017 geldt ook voor de Q7 e-tron quattro een bijtelling van 22%. De Q7 e-tron quattro is echter nog steeds uit voorraad leverbaar met een bijtelling van 15%. Dus configureer nu alvast de Audi Q7 e-tron quattro zoals u hem het liefst rijdt, of boek direct een proefrit bij Heron Auto.

Interesse in een occasion of een scherp geprijsde Audi Q7 e-tron uit voorraad? Bekijk ons brede aanbod online of neem contact op met een van onze vestigingen. U kunt hiermee nog jarenlang lang profiteren van slechts 15% bijtelling. Een besparing die kan oplopen tot duizenden euro’s.


 
Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
     

FotogalerijDe highlights van de Audi Q7 e-tron


EfficiŽnte dynamiek.

De twee aandrijfconcepten van de Audi Q7 e-tron quattro zijn goed voor bijzondere eigenschappen: hij blinkt uit in efficiency, kan emissievrij rijden op de elektromotor, blijkt behoorlijk sportief, heeft een grote actieradius en is niet afhankelijk van een laadpaal.

In de Audi Q7 e-tron quattro houdt u gemakkelijk de spanning erin. Met volle accu komt u 56 kilometer ver, zonder gebruik van de verbrandingsmotor en zonder (lokale) CO₂-uitstoot. Dat is prettig
voor u en uw omgeving.

 


Indrukwekkend sportief.

Wat een prachtcijfers: de Audi Q7 e-tron quattro heeft een systeemvermogen van 275 kW, haalt een topsnelheid van 230 km/h en kan in 6,2 seconden van 0 naar 100 km/h. Allemaal mogelijk dankzij de twee motoren: een efficiŽnte V6 3.0 TDI en een schijfvormige elektromotor van 94 kW, waarmee elektrisch een topsnelheid van 135 km/h haalbaar is.

De in het thermisch regelsysteem geÔntegreerde warmtepomp is een wereldprimeur voor een plug-in hybride. Die benut de warmte van de
elektrische componenten en de accu om het interieur op temperatuur te brengen. Dat werkt snel en doeltreffend. Bovendien is vooral bij koud weer minder accustroom nodig voor de verwarming. Dit is maar ťťn voorbeeld van allerlei maatregelen die gunstig uitpakken voor u en het milieu.Van leeg naar vol in minder dan 2,5 uur.

Met de standaard laadkabels (huishoud, industrie en publieke laadpunten) is de auto eenvoudig aan het stroomnet te koppelen. Bij gebruik van een industrieel stopcontact is de accu binnen 2,5 uur weer vol, maar met een gewoon huishoudstopcontact duur dit ook niet langer dan 8 uur. Onderweg opladen bij een publiek laadpunt is eveneens in minder dan 2,5 uur gepiept. Zelfs onder het rijden wordt de accu dankzij recuperere altijd een beetje bijgeladen.

 

 


Uw eigen cockpit.

De Audi virtual cockpit is standaard. Dit volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch kleurenscherm. Daarop ziet u haarscherp en contrastrijk de energiestromen, powermeter en actieradius.

Switch tussen een klassieke weergave met ronde instrumenten en een indrukwekkende navigatiepresentatie. Verder is er een uitschuifbaar 8,3-inch MMI-scherm. In deze auto geniet u van de nieuwste technologie.
 

Overal aan gedacht.


De elektrische klimaatregeling kan het interieur al tijdens het opladen verwarmen of verkoelen. MMI navigatie plus met MMI touch en de Audi virtual cockpit zijn gemakkelijk te bedienen. De graphics zijn haarscherp. Het instrumentenpaneel toont een powermeter en toerenteller alsmede de energiestromen en actieradius. Verder zijn er de speciale Audi connect e-tron functiesĻ, voor extra gebruiksgemak tijdens het opladen en koelen of verwarmen. De apps tonen bovendien de actuele autostatus. 

Exclusief en sportief.

De Audi Q7 e-tron quattro is een bijzondere auto die onder meer uitblinkt door de omvangrijke standaarduitrusting en ongekend goede afwerking. Tot de technische hoogtepunten behoren de innovatieve warmtepomp, handige Audi connect e-tron toepassingenĻ en de futuristische Audi virtual cockpit.


Toon uw sportieve kant en kies voor de Sport Edition met S line. Zijn details benadrukken het temperament en de prestaties van uw Audi Q7 e-tron quattro.
 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.