De Audi Q7 e-tron quattro

Nu nog t/m 2021 met 15% bijtelling.

Door te luisteren naar onze verbeelding heeft Audi de Q7 e-tron quattro ontwikkeld. De enige plug-in hybrid met V6 TDI-motor én quattro-aandrijving. Met een theoretische actieradius* van 1.320 kilometer en een trekgewicht tot 3.500 kilogram is deze SUV van alle markten thuis. Dankzij de lage uitstoot kunt u bovendien de Audi Q7 e-tron quattro nu nog vijf jaar lang rijden met 15% bijtelling. Deze gunstige bijtelling kunnen we alleen garanderen wanneer u de auto dit jaar nog rijdt.


Proefrit aanvragen
Lease
Offerte
Dus configureer nu alvast de Audi Q7 e-tron quattro zoals u hem het liefst rijdt, of boek direct een proefrit bij Heron Auto! Klik hier om contact op te nemen met Heron Auto.Audi Q7 e-tron leasen met maar 15% bijtelling? 

Bekijk hier de laatste modellen.


Downloads: 

- Download de brochure
- Download de prijslijst

Configureren 


Zelf uw Audi Q7 e-tron quattro samenstellen? Klik hier!Efficiënte dynamiek

De twee aandrijfconcepten van de Audi Q7 e-tron quattro zijn goed voor bijzondere eigenschappen: hij blinkt uit in efficiency, kan emissievrij rijden op de elektromotor, blijkt behoorlijk sportief, heeft een grote actieradius en is niet afhankelijk van een laadpaal.

  


Indrukwekkend sportief

Wat een prachtcijfers: de Audi Q7 e-tron quattro heeft een systeemvermogen van 275 kW, haalt een topsnelheid van 230 km/h en kan in 6,2 seconden
van 0 naar 100 km/h. Allemaal mogelijk dankzij de twee motoren: een efficiënte V6 3.0 TDI en een schijfvormige elektromotor van 94 kW, waarmee elektrisch een topsnelheid van 135 km/h haalbaar is.Slim verwarmen

De in het thermisch regelsysteem geïntegreerde warmtepomp is een wereldprimeur voor een plug-in hybride. Die benut de warmte van de elektrische componenten en de accu om het interieur op temperatuur te brengen. Dat werkt snel en doeltreffend. Bovendien is vooral bij koud weer minder accustroom nodig voor de verwarming. Dit is maar één voorbeeld van allerlei maatregelen die gunstig uitpakken voor u en het milieu.


  

Welkom in de cockpit


De Audi virtual cockpit is standaard. Dit volledig digitale instrumentenpaneel bestaat uit een hoge resolutie 12,3-inch kleurenscherm. Daarop ziet u haarscherp en contrastrijk de energiestromen, powermeter en actieradius. Switch tussen een klassieke weergave met ronde instrumenten en een indrukwekkende navigatiepresentatie. Verder is er een uitschuifbaar 8,3-inch MMI-scherm. In deze auto geniet u van de nieuwste technologie.


Bekijk de foto's