Goed gekeurd.

APK voor slechts € 25,-Is uw Audi toe aan APK?

Maak gemakkelijk en snel een werkplaatsafspraak met onze online planner.

  Plan uw afspraak


Bij Heron Auto Audi kiest u voor kwaliteit en zekerheid. Heron Auto beschikt namelijk over alle kennis en specialistische apparatuur om de APK voor uw Audi vakkundig uit te voeren. …n voordelig.

De kosten voor een APK-keuring bedragen slechts € 25,-, inclusief de viergastest of roetmeting. Bij periodiek onderhoud is de APK zelfs gratis*. Wanneer dit onderhoud niet gelijktijdig gebeurt met de APK ontvangt u een voucher die tot 2 jaar na uitgifte kunt inwisselen voor een APK. Dat is Audi Service.

Heron Auto denkt graag met u mee: wij keuren uw auto en u krijgt van ons altijd een reparatieadvies indien noodzakelijk met een kostenbegroting vooraf. Wij hebben de meeste vervangingsonderdelen op voorraad liggen zodat we uw auto direct dezelfde dag kunnen herstellen en u dus weinig van uw kostbare tijd hoeft te verliezen en uw eigen Audi weer ter beschikking heeft.

Wanneer uw Audi gekeurd dient te worden, kunt u gebruikmaken van de Haal- en Brengservice of Vervangend Vervoer. Vraag onze service adviseurs naar de voorwaarden.


Hoe wij te werk gaan:


*exclusief wettelijke afmeldkosten ŗ €3,85


  Download de Audi Service Prijslijst