Onderhoud en reparatie

 

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. Daarom komt Audi Top Service met vaste lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. En wie nu een afspraak maakt krijgt bovendien zijn volgende APK gratis. 

OnderhoudDistributieriemOlieserviceRemvloeistof verversenWielenservice


Service

 


Gratis APK

De APK van uw Audi is bij een onderhoudsbeurt helemaal gratis. Is uw Audi nog niet toe aan de APK, dan krijgt u van ons een voucher. Deze is 2 jaar geldig. De gratis APK is alleen voor uw Audi. Maak hier online een afspraak.

> Meer over onze APK service.

 

Audi Refresh Service

Een auto vol sporen na de vakantie? Na een vakantie kunnen de meeste auto’s wel een goede reinigingsbeurt gebruiken; van binnen en van buiten. Daarom kunnen Audi-rijders gebruikmaken van een volledige ’Refresh’.

 

Long Life - onderhoudsservice

Wie een Audi rijdt staat niet graag voor verrassingen. Ook niet qua kosten voor onderhoud. U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor de Audi-dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is.
Verlengde Onderhoudsintervallen (LongLife Service)


Deze service maakt duidelijk hoe de vooruitstrevende Audi technologie in uw voordeel werkt. Dankzij de moderne motoren en de speciaal hiervoor ontwikkelde motoroliën heeft uw Audi minder vaak onderhoud nodig en bepalen onder andere de gebruiksomstandigheden de lengte van het interval.
Bovendien is deze technologie ook beter voor het milieu, want afhankelijk van het rijgedrag worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. De service-intervalmelding in het instrumentenpaneel waarschuwt u voor de volgende onderhoudsbeurt.

Kijk voor meer informatie in de onderhouds- en instructieboekjes van uw Audi of vraag het aan uw service adviseur.

Vaste lage onderhoudsprijzen


U wilt een Audi die veilig en betrouwbaar is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor de Audi -dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is.
Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Audi-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Vaste prijzen voor onderhoud
De prijzen gelden voor de volgende modellen:

A2 - € 190,-
A3 (t/m modeljaar 2012) - € 280,-
A4 (t/m modeljaar 2007) - € 330,-
A6 (t/m modeljaar 2011) - € 350,-
A8 (t/m modeljaar 2010) - € 440,-
Q7 (t/m modeljaar 2014) - € 440,-
TT (t/m modeljaar 2014) - € 320,-
(genoemde prijzen zijn incl. BTW)


Audi Service Video's


Ruitenwissers vervangen & dakkoffer montageKinderzitjes en fietsendragers plaatsen

Sneeuwkettingen monteren & bandenspanning controleren

Mobiliteitsgarantie
Door de auto te onderhouden bij Heron Auto garanderen wij dat u probleemloos naar de volgende onderhoudsbeurt kunt rijden, mocht er onverhoopt toch iets misgaan dan helpt de mobiliteitsgarantie u weer op weg.

Vervangend vervoer
Uw mobiliteit is ook voor ons belangrijk. Een voordelige Audi huurauto bij reparatie of onderhoud is beschikbaar. Over de actuele tarieven informeert Heron Auto u graag.

Gespecialiseerde monteurs
Doordat Audi Top Service uitsluitend werkt met gespecialiseerde monteurs weet u zeker dat uw Audi altijd in topconditie is. Al onze monteurs krijgen continu trainingen en workshops zodat ze altijd up-to-date zijn met de laatste techniek. Zo houden alle Audi's de voorspong door techniek.

Audi Originele Onderdelen®

Het gebruik van Audi Originele Onderdelen® geeft u de garantie dat uw auto altijd perfect functioneert. Want Audi Originele Onderdelen® worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Zo weet u zeker dat alle onderdelen tot in het kleinste detail op elkaar aansluiten. Het is dan ook niet voor niets dat u kunt rekenen op twee jaar garantie op Audi Originele Onderdelen® en de montagewerkzaamheden.