Dankzij Volkswagen Economy Service uw bedrijfswagen in topconditie.

Als u veel rijdt, is goed en periodiek onderhoud van uw bedrijfswagen essentieel. Om veilig op de weg te blijven en altijd met een gerust hart van A naar B te rijden, biedt de Volkswagen Economy Service uitkomst: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie. Met Economy Service bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. Zo blijft het onderhoud van uw oude, vertrouwde bedrijfswagen altijd up to date, ook als deze al een aantal jaren rondrijdt! 

Uw voordelen:

  • Altijd lage onderhoudsprijzen
  • 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  • Gratis pechhulp in Europa 
  • Altijd gebruik van originele onderdelen
  • Gratis APK bij onderhoud 
  • Gekwalificeerde Volkswagen monteur


Bekijk de Economy Service prijzen voor uw bedrijfswagen.
Bouwjaar 2004 - 2010
Check de prijzen.
 
Bouwjaar 2004 - 2009
Check de prijzen.

 
Bouwjaar 2006 - 2011
Check de prijzen.

Veelgestelde vragen over Economy Service.


Kan ik vervangend vervoer krijgen?

a, dat is mogelijk. Vrijwel alle bedrijfswagendealers en -servicepartners in Nederland hebben ook Volkswagen bedrijfswagens als vervangend vervoer. Het is wel raadzaam om dit bijtijds bij uw dealer aan te geven. Zo hoeven uw werkzaamheden geen moment stil te liggen. Aan vervangend vervoer zijn mogelijk kosten verbonden.

Kan mijn auto ook worden opgehaald?

Jazeker. Als u geen tijd heeft om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of een reparatie, dan halen wij uw auto graag voor u op en brengen hem ook weer terug. Aan deze service kunnen kosten verbonden zijn. Uw bedrijfswagen zelf afleveren kan ook. Dan brengen wij u of uw medewerker kosteloos weg en wij halen u ook weer op als uw bedrijfswagen klaar is.

Hoe lang heb ik garantie bij eventuele reparatie?

Twee jaar. Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsservice waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwachts wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Bekijk de video uitleg.