Express Service.

Uw Volkswagen bedrijfswagen is altijd in bedrijf. En dat moet ook, want mobiliteit is belangrijk voor uw onderneming. Toch kan uw auto onverwacht een klein mankement krijgen. Gelukkig helpt uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer u snel weer op weg met Express Service. Zonder afspraak.


Speciaal voor kleine reparaties.

Een kapot achterlicht, een lekke uitlaat, een beschadigde ruit of een dashboardlampje dat oplicht: op ieder moment kunt u daarvoor zonder afspraak terecht bij uw Volkswagen bedrijfswagendealer. Reparaties die maximaal 1 uur duren voeren we direct voor u uit. Zo kunt u snel weer op weg om ķw klanten te helpen.

Uw voordelen.

  • Kom langs zonder afspraak
  • Kleine mankementen worden verholpen terwijl u wacht
  • Vooraf een heldere prijsopgave
  • Volkswagen Originele Onderdelenģ
  • 2 jaar garantie op onderdelen en werkzaamheden

Veelgestelde vragen over Express Service.


Waar kan ik terecht voor Express Service?

Elke Volkswagen Bedrijfswagens dealer biedt Express Service aan. Kijk hier voor de dichtstbijzijnde vestiging bij u in de buurt.

Wat kost Express Service?

De prijs is vanzelfsprekend afhankelijk van het soort reparatie. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer zorgt ook voor duidelijkheid. Vooraf krijgt u een prijsopgave en daarna worden de reparatie en/of vervangingswerkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

Wanneer kan ik terecht met een klein probleem of mankement?

Om gebruik te maken van Express Service kunt u op elk moment langskomen waarop uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer geopend is.

Met wat voor onderdelen worden reparaties uitgevoerd?

De reparaties worden uitgevoerd met Volkswagen Originele Onderdelenģ, daarom met twee jaar garantie op de onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

Hoe lang duurt Express Service?

Terwijl u een kopje koffie drinkt, wordt uw Volkswagen bedrijfswagen in orde gemaakt. Met Express Service bent u dus binnen de kortste keren weer op weg.