Kleine schade?

Krasjes en deukjes snel verholpen met Slim Schadeherstel door Heron Auto.


Wat is Slim Schadeherstel®?

Volkswagen Bedrijfswagens heeft een reeks van speciale methoden ontwikkeld om kleine beschadigingen aan het exterieur en interieur van uw bedrijfswagen vrijwel onzichtbaar te herstellen: Slim Schadeherstel®.


Snel en voordelig. Met garantie.

Kleine schades, zoals een deukje of kleine kras, worden door onze specialisten snel én voordelig weggewerkt. Bovendien krijgt u garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Met Slim Schadeherstel wordt zoveel mogelijk gerepareerd in plaats van vervangen. Bijvoorbeeld door uitdeuken zonder spuiten. Dat bespaart tijd, onderdelen en geld.


Uitdeuken zonder spuiten. 

Vanaf € 75,-

Spot Repair.

Vanaf € 129,-

Bumperreparatie.

Vanaf € 129,-


Velgreparatie.

Vanaf € 89,-Bekledingherstel.

Vanaf € 99,-Dashboardherstel.
Vanaf € 125,-


Steenslag.

Vanaf € 99-


Heeft u andere schade?

Vraag online een offerte voor de reparatie aan. 
>> Offerte aanvragen
Service en Onderhoud van Heron Auto.

Heron Auto is een groeiende en innoverende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alle medewerkers hebben een vakkundige opleiding en erkennen het belang van een betrouwbare en langdurige relatie met afnemers en leveranciers. We streven naar 'uiterst tevreden' klanten! Met 6 vestigingen in Noord Holland zijn we altijd dichtbij.
Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op Service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn. Hoe we u snel weer op weg helpen. En hoe we kunnen helpen te besparen op kosten. Zo laten we u zo kort mogelijk wachten, op service waar u toch al niet op zat te wachten.

Hoe mogen we u helpen?