Ruitschade?

Wij hebben een sterretje, barst of grote ruitschade binnen 24 uur hersteld.


Tijdig laten repareren om erger te voorkomen.

De ruiten van uw auto vormen een onmisbaar onderdeel van de beschermende kooiconstructie. Een beschadigde ruit verliest echter zijn beschermende werking. Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Laat het niet zover komen, maar schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.


Reparatie volgens strenge fabrieksnormen.

Een kleine beschadiging kan prima gerepareerd worden met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet uw ruit worden vervangen. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten.


Kosten.

Als de beschadigde ruit moet worden vervangen dan geeft de Volkswagen Bedrijfswagens dealer u korting* op uw eigen risico. Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis*.

* Afhankelijk van uw verzekering


Uw voordelen.

  1. Korting op eigen risico
  2. Snel en voordelig
  3. 24-uurs service
  4. Gebruik van Volkswagen Originele Onderdelen®
  5. Vakkundige specialisten
  6. Behoud van oorspronkelijke fabrieksgarantie

Servicevideo Ruitreparatie.

Bekijk hier de video met meer informatie over Ruitreparatie.Veelgestelde vragen over Ruitschade.


Wat zijn de kosten van Ruitenservice?

Bent u WA-extra of allrisk verzekerd, dan betaalt u bij ruitreparatie meestal geen eigen risico en is de reparatie gratis (afhankelijk van uw verzekering). Zo bent u verzekerd van originele onderdelen en montage volgens de strenge fabrieksvoorschriften, maar betaalt u nooit te veel.
Bij het vervangen van een (voor)ruit zijn de kosten afhankelijk van het model waarin u rijdt. Uw dealer maakt graag een passend voorstel. Ook hiervoor bent u in veel gevallen verzekerd, controleer of bespreek vooraf de polisvoorwaarden met uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Waarom is het verstandig om een sterretje in een ruit zo snel mogelijk te vervangen?

Een sterretje kan al snel doorscheuren tot een flinke barst. In dat geval moet de hele ruit worden vervangen. Voorkom hoge kosten en schakel tijdig de specialist voor ruitschade in: Heron Auto, uw Volkswagen Bedrijfswagens dealer.

Met welke materialen werkt de Volkswagen Bedrijfswagens dealer?

Een kleine beschadiging wordt gerepareerd met een speciale hars. Is de schade te groot (geworden) dan moet uw ruit worden vervangen. De Volkswagen Bedrijfswagens dealer werkt volgens strenge fabrieksvoorschriften en maakt uitsluitend gebruik van originele materialen en lijmsoorten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijfswagen weer in originele staat wordt hersteld. Het gaat tenslotte om uw veiligheid.

Wanneer kan ik bij de Volkswagen Bedrijfswagens dealer terecht voor een ruitreparatie?

Neem contact ons op om zo snel mogelijk een afspraak in te plannen.

Service en Onderhoud van Heron Auto.

Heron Auto is een groeiende en innoverende organisatie waarbij de klant centraal staat. Alle medewerkers hebben een vakkundige opleiding en erkennen het belang van een betrouwbare en langdurige relatie met afnemers en leveranciers. We streven naar 'uiterst tevreden' klanten! Met 6 vestigingen in Noord Holland zijn we altijd dichtbij.
Ondernemers die niet houden van stilstaan, kunnen rekenen op Service volgens Volkswagen Bedrijfswagens. Wij weten dat een servicebeurt soms niet goed uit komt, daarom hebben we bedacht hoe we u flexibeler van dienst kunnen zijn. Hoe we u snel weer op weg helpen. En hoe we kunnen helpen te besparen op kosten. Zo laten we u zo kort mogelijk wachten, op service waar u toch al niet op zat te wachten.

Hoe mogen we u helpen?