Tijdelijk en alleen bij Heron Auto Bedrijfswagens:


De mooiste actiemodellen voor een zeer scherpe prijs + 2 jaar gratis verlengde garantie! 


  

   
 

Meer acties van Volkswagen Bedrijfswagens:


 

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app bent u in een handomdraai verbonden met uw bedrijfswagen. Zie op afstand of uw bedrijfswagen op slot staat, waar u hebt gereden, hoeveel u verbruikt, wanneer u moet tanken, of het tijd is voor onderhoud en wat de status is van de belangrijkste autofuncties. Open de app en u weet het.

Meer informatie >

 


De cijfers liegen er niet om, met een MIND smart fleet kun je tot 14% besparen op onderhoud en verbruik. Alles wat je wilt weten over je wagenpark verschijnt op een overzichtelijk dashboard. Realtime en 100% nauwkeurig.

Meer informatie > 

Als u veel rijdt, is goed en periodiek onderhoud van uw bedrijfswagen essentieel. Om veilig op de weg te blijven en altijd met een gerust hart van A naar B te rijden, biedt de Volkswagen Economy Service uitkomst: lage prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen kwaliteit en inclusief volwaardige garantie.

Meer informatie >

 

Onze 7 service beloftes:

1. Twee jaar garantie op onderhoud en reparatie.

Bij Volkswagen Bedrijfswagens kunt u altijd rekenen op kwaliteit. Daarom zien we u na een reparatie of onderhoudsbeurt waarschijnlijk niet meer terug. Mocht dat onverwacht wel nodig zijn, dan kunt u rekenen op twee jaar garantie op de nieuw geplaatste onderdelen en de uitgevoerde werkzaamheden.

  2. Gratis pechhulp. Dag en nacht.

Mocht u met pech staan in Nederland, dan bent u zo weer op weg. We zijn binnen een uur bij u, en binnen twee uur rijdt u weer verder met uw bedrijfswagen. Is uw bedrijfswagen niet snel te repareren? Dan kunt u rekenen op vervangend vervoer. Deze service is helemaal gratis als uw bedrijfswagen in onderhoud is bij een Volkswagen bedrijfswagendealer.

 
  3. Bespaar tijd met onze haal- en brengservice.

Heeft u geen tijd om uw Volkswagen bedrijfswagen weg te brengen voor onderhoud of reparatie? Geen probleem, wij zorgen voor een oplossing die ú past. Of het nu op uw bedrijf, thuis of bij een klus is: wij halen uw bedrijfswagen op en brengen hem natuurlijk ook weer terug. Dat scheelt u tijd.

 
 

4. Kleine reparaties direct klaar. Ook op locatie.

Als een reparatie maximaal één uur duurt, voeren wij die direct uit, zodat u snel weer door kunt. Een afspraak hiervoor maken is niet nodig, want u kunt komen wanneer het u uitkomt. Lukt het niet om bij ons langs te komen? Dan komen wij naar ú toe, op de locatie die u het beste uitkomt. Dan kunt u doorwerken.

 

  5. Altijd gereed op het afgesproken tijdstip.

Wij laten u niet graag wachten. Daarom zorgen we ervoor dat elke klus op het afgesproken tijdstip klaar is, zelfs als we daarvoor na sluitingstijd door moeten werken. En mocht uw bedrijfswagen onverhoopt niet gereed zijn op het afgesproken tijdstip, dan bellen we u direct. Uw bedrijfswagen wordt dan kosteloos bij u bezorgd of u krijgt gratis vervangend vervoer. 

 

 

6. Ieder bedrijfswagen- centrum flexibel open.

Een check van uw wagenpark om 6 uur 's ochtends? Of een onderhoudsbeurt na werktijd? Geen probleem. Dankzij de flexibele openingstijden van onze bedrijfswagencentra voeren wij onderhoud of reparaties uit op het moment dat u past. Zodat u uw werktijden niet aan óns hoeft aan te passen.

 
   

7. Voorkom stilstand en kosten met onze app en fleetportal.

Met de Mijn Volkswagen bedrijfswagen app heeft u altijd inzicht in uw bedrijfswagen of wagenpark. Ritregistratie, rijstijl, brandstof-verbruik, eventuele storingen of benodigd onderhoud - het zit er allemaal in. Zo houdt u uw bedrijfswagen in topconditie en bespaart u tot wel 14% op brandstofkosten.

 

 

*Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van actiemodel.