• voorraad

   
 • proefrit

   
 • lease

   
 • contact

   
 • brochure

   

Audi A4

Sportief, mooi en praktisch: de Audi A4 Avant

De Audi A4 Avant zal weinigen onberoerd laten. Hij is sportief, uitstekend gebouwd, voorzien van de modernste digitale technieken en ook nog eens praktisch in het gebruik. Met zijn nieuwe designtaal onderscheidt hij zich positief van zijn voorganger. In het feilloos afgewerkte interieur werkt de bediening net zoals u van andere digitale apparaten gewend bent. De grote kofferbak biedt veel mogelijkheden voor gezin en vrije tijd.

 • Rijklaar v.a. € 45.220,-
 • Privé lease v.a. € 635,-
  • Sportiviteit als handelsmerk

   Het dynamische lijnenspel van Audi A4 Avant maakt op iedereen indruk. Aan de voorkant valt de brede singleframe-grille op. Aan de achterkant springen de horizontale chroomlijst – als verbinding tussen de led-achterlichten – en het diffusorpaneel met trapezium uitlaten in het oog. Vanzelfsprekend is het exterieur geheel naar smaak aan te passen, waarbij diverse pakketten en losse opties te combineren zijn. Zo zijn op de afgebeelde auto de aluminiumkleurige details vervangen door een zwarte afwerking. Deze edition one heeft verder onder meer rode remzadels en een RS-achterspoiler. Ook zichtbaar zijn S line-items zoals de speciale bumpers en grille.

  • Een ruim en uitstekend gebouwd interieur

   Het smetteloos afgewerkte interieur van de Audi A4 Avant is ruim en licht van opzet. De doorlopende ventilatieroosters met chroomaccent benadrukken de breedte van het ontwerp. Het interieur van de Audi A4 Avant edition is voorzien van het S-line interieur. In onderstaande edition one vallen meteen de elektrisch instelbare S-sportstoelen op met hun opvallende lederen bekleding inclusief S-logo’s en ruitvormig stikpatroon. Met behulp van de specialisten van Audi exclusive personaliseert u de interieurafwerking met bijvoorbeeld opvallende panelen en contraststiksels op stoelen en stuur.

  • Veelzijdig gebruiksgemak

   De Audi A4 Avant combineert een sportief design met een doordacht interieurconcept. De bagageruimte met rechte wanden heeft een inhoud van 495 liter en met neergeklapte achterbank kan er maar liefst 1.495 liter aan spullen mee. De leuning is in drie delen plat te leggen. Een elektrisch bedienbare achterklep (openen en sluiten) en het elektrisch werkende afdekscherm zijn eveneens standaard. Optioneel opent de achterklep met een voetzwaai onder de achterbumper. Ook handig is het als extra leverbare vastzetsysteem met twee telescoopstangen in de kofferbak om spullen vast te zetten.

  • Toonaangevende technologieën

   Bovenop de foutloze ergonomie is er nog het bedieningsgemak van het touchscreen, aangevuld met spraakbediening voor diverse functies. In de vorm van het volledig digitale instrumentarium ‘Audi virtual cockpit plus’ beschikt u over een 12,3-inch groot full-HD-scherm dat niet alleen de vertrouwde snelheidsmeter en toerenteller weergeeft, maar bijvoorbeeld ook de navigatiekaart schermbreed kan tonen. Bijzonder prettig, omdat u dan niet telkens naar het middenscherm hoeft te kijken. Geavanceerde extra’s zoals de Audi connect key (om via een Android-telefoon de portieren te ontgrendelen) en de Audi phone box (draadloos opladen van smartphones) passen perfect bij het vooruitstrevende karakter van de Audi A4 Avant.

  • Krachtige motoren

   Een auto op maat met een aandrijving op maat. De tweeliter TFSI-benzinemotor is er in varianten met 110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk en 180 kW/245 pk. De sterkste versie heeft standaard quattro ultra-aandrijving, die voor optimale tractie en rijdynamiek razendsnel de achterwielen bijschakelt. Wie voor diesel gaat, heeft de keuze uit een tweeliter TDI-krachtbron met 140 kW/190 pk en een drieliter TDI met 170 kW/231 pk.

   Enkele motorvarianten zijn milde hybrides, waarbij een 12-volt installatie, een riemaangedreven startmotor annex generator en een lithium-ion accu het verbruik verlagen door de motor – waar mogelijk – onder het rijden uit te schakelen. De auto rolt dan door zonder brandstof te verbruiken.


   Gemiddeld brandstofverbruik*: 5,0–6,9 l/100 km; gemiddelde CO₂-emissie*: 128–157 g/km.

  • Assistentie op de achtergrond

   De modernste technologie, standaard of optioneel, ondersteunt u als u onderweg bent in uw Audi A4 Avant. Veel van de extra mogelijkheden zijn in pakketten gebundeld rondom een specifiek gebruiksthema. Zo zitten in het tour-pakket onder andere een fileassistent en afslagassistent. De fileassistent werkt tot 65 km/h en stuurt de auto met de rest van het verkeer mee. De auto houdt daarbij de wegbelijning, voertuigen naast en voor de eigen auto en de randen van de weg in de gaten. De afslagassistent komt in actie bij links afslaan. De techniek detecteert tegemoetkomend verkeer en laat bij dreigend gevaar de auto niet naar links afbuigen.

  • Ook de accessoires zijn maatwerk

   Bij een praktische auto horen nuttige spullen. Daarom leveren wij onder het accessoirelabel Audi Originele Accessoires allerlei toebehoren voor uw Audi A4 Avant. Een goed voorbeeld zijn de in diverse maten en kleuren leverbare dakkoffers. Deze zijn aan twee kanten te openen en voorzien van een degelijk slot. Een scheidingsrek is handig voor de eigenaren van een hond en voor iedereen die bagage tot dakhoogte opstapelt. Daarnaast levert de Audi-dealer originele Audi-accessoires die het uiterlijk verfraaien en waarmee de auto is te personaliseren. Mooi en functioneel tegelijkertijd is de instapverlichting die bij geopend portier het Audi-logo op de grond naast de auto projecteert.

  • Een exclusieve uitstraling

   De Audi A4 Avant is er in ongekend veel lakkleuren. In het standaard aanbod zit vast een tint die u aanspreekt, bijvoorbeeld het klassieke Ibiswit of het opvallende Tangorood. Maar u geeft pas echt uw visitekaartje af met een individuele lakkleur van Audi exclusive. Wat dacht u van het hier afgebeelde Javagroen?

 • voorraad

   
 • proefrit

   
 • lease

   
 • contact

   
 • brochure