De nieuwe Audi A7 ontdek je bij Heron Auto.

Sportief design en hightech.


Onmiskenbaar Audi. De nieuwe Audi A7 Sportback is de ambassadeur van de revolutionaire designtaal en heeft tegelijkertijd de klassieke Quattro genen. De Audi A7 is het bewijs dat men trouw aan zijn lijn kan blijven door het opnieuw te ontdekken. Zijn atletische proporties en sportieve lijnen onderstrepen zijn bijzondere karakter. Bovendien is de vierdeurs ‘gran turismo’ uitgerust met een futuristisch interieur, een vooruitstrevend lichtontwerp, hightech systemen en louter motoren met mild hybride technologie.

De nieuwe Audi A7 Sportback is vanaf nu te bestellen en vanaf februari 2018 bij Heron Auto leverbaar.
Proefrit reserveren   Offerte aanvragen
 
Uw verkoopadviseur
Mark Weterings
       U bent van harte welkom. 

De nieuwe Audi A7 staat vanaf 22 maart in onze showroom.
We zien uit naar uw komst.Bekijk de eerste foto's.
 

 

Afmetingen.


 

Zijaanzicht.


Bovenaanzicht.
 
Voor- en achteraanzicht.


Highlights.
 

Dynamiek in haar mooiste vorm.

Van de grote oppervlakken tot de scherpe randen en de atletisch gestrekte lijnen signaleert de A7 Sportback de vooruitgang vanuit elk perspectief.


Het ontwerp van een Coupť

De ruimte die van een sedan en de variabiliteit van een avant. De A7 Sportback combineert het beste van alle werelden en is een dynamische allrounder voor zaken en vrije tijd.

 

 

De nieuwe ontwerptaal van Audi. 

Het exterieur van de nieuwe Audi A7 is de uitdrukking van de nieuwe ontwerptaal van Audi. Bijzonder onderscheidend met zijn eigen lichtdesign en zijn herkenbare lichtsignatuur. 

De ruimte binnenin.

Het interieur van de nieuwe Audi A7 overtuigt met meer ruimte en meer zitcomfort. In vergelijking met het vorige model groeit het interieur met 21 millimeter en is er vooral achterin meer ruimte. Hiermee wordt de vrijheid van het vervoeren van passagiers verbeterd. 
  

Panoramisch dak.

Ervaar nog meer het gevoel van de ruimte met het optionele panoramische dak. 
     
 

Bekijk alle modellen.
 

Bekijk de Audi Acties.