Profiteer ook in 2018 nog van lage bijtelling.

Vanaf 1 januari 2017 is de reguliere bijtelling verhoogt van 15% naar 22% voor alle Plug-In Hybride modellen. Maar Heron Auto heeft een speciale voorraad ingekocht waardoor wij u ook in 2018 nog Plug-In Hybride modellen met 15% bijtelling kunnen aanbieden! Maar let op, dit zijn de allerlaatste modellen met deze lage bijtelling. Dat betekent: OP = OP! Wees er daarom snel bij en profiteer van dit voordeel.Liever 4% bijtelling? 

Naast bovenstaande modellen heeft Heron Auto ook diverse modellen met maar 4% bijtelling. Deze modellen stoten 0 gram CO2 uit en daardoor profiteer je van dit lage bijtellingsbedrag. Interesse in deze betaalbare en bewuste manier van zakelijk leasen? Bekijk hier ons 4% aanbod.
 


Zit uw gewenste model er niet tussen?

Rijdt u liever in een ander model dan dat wij hierboven aangeboden hebben? Geen probleem. Heron Auto is officieel merkdealer van de merken Volkswagen, Audi, SEAT en SKODA. Hierdoor is ons aanbod aanzienlijk breed en kunt u bij ons uw perfecte auto van de zaak uit zoeken. Neem voor meer informatie contact met ons Fleetsales team op.