De wereld om ons heen veranderd snel, zeker op het gebied van mobiliteit.

Op 2 juli aanstaande organiseert Heron Auto een exclusieve avond vol waardevolle inzichten, bijzondere sprekers en innovatieve ontwikkelingen. Tijdens deze avond delen onze gastsprekers Andrť Kuipers, Carlo van de Weijer en Mark Maaskant hun inspirerende blik op de toekomst en hun huidige ervaringen op het gebied van elektrisch en autonoom rijden. Wij nodigen u graag uit.

Binnen nu en 2028 lanceert het VAG-concern tussen de 50 en 70 volledig elektrische modellen, een aantal, recent geÔntroduceerde elektrische modellen kunt u deze avond live aanschouwen. Wij laten u zien wat Heron Auto en Stern Electric nu, maar ook in de toekomst voor u kunnen betekenen. Beleef, ervaar en laat u verrassen onder het genot van een hapje en een drankje. Wilt u deze exclusieve avond niet missen? Meld u dan snel aan! Wij zien uit naar uw komst.

Meld u hier aan


Onze sprekers:


Andrť Kuipers;

- Astronaut en ambassadeur van de aarde


Hij bracht in totaal 204 dagen van zijn leven door in de ruimte. Astronaut Andrť Kuipers (1958) mag zichzelf dan ook met recht ambassadeur van de aarde noemen. En omdat hij met zijn eigen ogen heeft gezien heeft gezien hoe kwetsbaar onze planeet is, kan hij u als geen ander vertellen hoe belangrijk duurzame technologieŽn zijn voor onze toekomst. Andrť rijdt sinds eind maart in de Audi e-tron die door Heron Auto geleverd is.


Carlo van de Weijer

- Smart Mobility


Carlo van de Weijer (1966) heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en is cum laude gepromoveerd aan de Technische Universiteit in Graz. Hij heeft een brede ervaring in de auto-industrie met onder andere leidinggevende posities bij Siemens en TomTom. Momenteel is hij directeur van de Strategic Area Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven, naast zijn werk voor TomTom. Carlo zal u meer vertellen over de elektrische mobiliteit van vandaag en de morgen.


Mark Maaskant

- Prodrive Training


Met meer dan 25 jaar ervaring op gebied van rijgedrag voor (zakelijke) verkeersdeelnemers is Prodrive Academy de specialist op gebied van veilig, zuinig en duurzaam rijden. Met onze rijtrainingen helpen wij deelnemers een veilig en anticiperende rijstijl te hanteren. Moderne technologieŽn, elektrisch rijden en rijhulpsystemen zijn geÔntegreerd in onze aanpak. Prodrive introduceert next-level driving! 


De rol van Prodrive Academy is bestuurders optimaal gebruik leren maken van moderne voertuigtechnologie en alternatieve aandrijfvormen in combinatie met het coachen in een probleem voorkomende rijstijl. Dit doen wij totdat de volledige transitie naar 100% autonoom rijden bereikt is of dat er geen verkeersdoden meer zijn.


Meld u hier aan

Bekijk het programma

Informatie:
02-07-2019 - 19.00 uur
Heron Auto Audi-centrum
Binnenzeestraat 7
1446 AB Purmerend