Bedrijfswagen inrichten

Bedrijfswageninrichting afgestemd op inzet bedrijfswagen

Al sinds 1978 verzorgt SternTec de levering en inbouw van bedrijfswageninrichtingen, van eenvoudig tot uitgebreid en van standaard oplossingen tot maatwerk. Onze gebruikers zijn net zo divers als onze inrichtingen en de wensen voor het inrichten van hun bedrijfsauto. De SternTec productlijnen FLEXMO en CarCare (Wanden&Vloeren) zijn speciaal ontwikkeld om een veelzijdige bedrijfswageninrichting mee te realiseren. Door het complete programma kan voor iedereen een optimale bedrijfswageninrichting worden samengesteld. En ontbreekt er iets? Dan maken wij het toch voor u!

Samen met onze adviseurs stelt u uw eisen en wensen vast, gebaseerd op uw manier van werken. SternTec vertaalt dit naar een ideale inrichting voor uw bedrijfsauto.

Bijzondere oplossingen
Uiteraard wordt bij ieder inrichtingsvoorstel zoveel mogelijk gebruik gemaakt van standaard artikelen. Maar soms vraagt een probleem om een bijzondere oplossing.

Alles is mogelijk
Daarvoor biedt SternTec alle mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: trekhaken, speciale bumpers, side-bars, imperiaals, 220V systemen, inbraakbeveiligingen, kachels, aggregaten, dubbele vloeren en vloerladen.

Maatwerk voor ieder voertuig
SternTec levert niet alleen een passende oplossing voor bedrijfswagens, maar bijvoorbeeld ook voor strand- en ME voertuigen, mobiele laboratoria, hondentransport, etc. Maatwerk bedrijfswageninrichting voor ieder voertuig.

Klik op de rode button SternTec voor meer informatie of neem contact op via 0174-225310.