Wagenparkbeheer

Over SternPartners

SternPartners neemt een relatie bijzonder serieus. Dat bewijst het product dat zij heeft ontwikkeld. Een constructie die allÚÚn werkt wanneer partijen ‘exact weten wat ze aan elkaar hebben’. SternPartners richt samen met u een co÷peratie op die uw wagenpark beheert tegen kostprijs. Een niet alledaagse vorm van samenwerking met een aantal buitengewoon aantrekkelijke financiŰle gevolgen.

Alle schaalvoordelen, schade- en aankoopkortingen en assurantievoordelen komen namelijk rechtstreeks ten goede aan de co÷peratie waar u of uw bedrijf deel van uitmaakt. Besparingen die normaal gesproken aan de winst van een traditionele leasemaatschappij worden toegevoegd, komen nu aan u toe. Via de co÷peratie heeft u bovendien online direct zicht op wat er met uw wagenpark gebeurt.

Onderdeel van Stern Groep N.V.

SternPartners maakt deel uit van Stern Groep N.V. Stern Groep is een van de grotere ondernemingen op automotive gebied in Nederland, met Amsterdam als basis. De activiteiten zijn voornamelijk geconcentreerd in de Randstad, Noord- Holland, midden Nederland en in Brabant. Stern Groep realiseert thans een omzet van circa € 900 miljoen op jaarbasis met ca. 2.133 werknemers. De aandelen Stern Groep N.V. zijn aan Euronext in Amsterdam genoteerd.

Meer informatie over Stern Partners.