Zorgeloos rijden tegen de scherpste tarieven met Private Lease.

 
Denkt u in plaats van kopen aan het leasen van een nieuwe auto? Voor elk merk en elk model biedt Heron Auto voordelige private lease contracten aan. Geen verrassingen en geen zorgen, u regelt alleen nog maar de brandstof. Heron Auto regelt de rest.

 
Vraag vrijblijvend een Private Lease offerte op maat aan: Privélease offerte voor welke auto?


 
 
 


Uw abonnement
Wij vernemen graag de gewenste looptijd (meerdere opties mogelijk) en uw gemiddelde aantal kilometers per jaar. Hiermee kunnen wij u een aanbod op maat aanbieden.


  


Persoonlijke gegevens


 
 
 
 
 
 
 
 


Heeft u een inruilauto?


 
 


Heeft u foto's van uw inruilauto?


 
 
 
 
 
 


Opmerking?
Heeft u nog een bericht of vraag aan onze verkopers? Stel deze hier.


 


 
Bytes: 0/0
Tijd: 00:00:00


 

Waarom Private Lease bij Heron Auto? 

  • Scherpe maandprijs: Profiteer mee van ons inkoopvoordeel en service
  • 24/7 mobiliteitsservice: Altijd gegarandeerd van de beste service
  • Onbezorgd rijden: Geen onverwachte onderhoudskosten
  • All-in leaseprijs: U hoeft alleen nog maar te tanken, wij doen de rest! 

  
Heeft u nog vragen over Private Lease bij Heron Auto? Kijk dan op onze uitgebreide informatie pagina of neem contact op met onze adviseurs.   Alles over private lease
SternLease

Particulier leasen via Stern is op basis van full operationele lease. Dat wil zeggen dat niet alleen de afschrijving en de rente maar ook de bijkomende kosten, zoals verzekering, houderschapsbelasting*, reparatie, onderhoud, banden en pechhulp zijn opgenomen in het lage maandelijkse leasetarief. Via Stern is uw auto allrisk verzekerd voor een vast laag verzekeringstarief zonder bonus/malus dus ook na een schade blijft uw maandprijs hetzelfde, er is dan alleen een eigen risico van toepassing. U rijdt een nieuwe auto zonder dat u daarvoor uw spaartegoed hiervoor hoeft aan te breken, of een dure financiering af te moeten sluiten. De auto blijft eigendom van Stern, u koopt dus niet op afbetaling en sluit geen lening af.

*tussentijdse wijziging in houderschapsbelasting worden aan u doorberekend.