Het Heron Auto Fleetsales team.

Uw vaste partner in mobiliteit.

Ons Fleetsales team staat graag voor u klaar! Wij kijken er naar uit om ons aan u voor te stellen. Heeft u interesse of heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: fleetsales@stern5.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het algemene nummer 0299-314100.

 Guido Derksen

Manager Fleetsales

 Fikret Okanovic

Fleetsales Buitendienst

 Sharon Bakker

Fleetsales

 Ruud Haanstra

Fleetsales
Hoe kunnen wij u van dienst zijn?


Wilt u een afspraak maken? Of heeft u een vraag? U bent altijd welkom. Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier. We vragen u het formulier zo volledig mogelijk in te vullen, dan neemt Heron Auto Business Center zo snel mogelijk contact op. Bedankt voor uw belangstelling.Uw gegevens.


 
 
 
 
 
 


Uw bericht.


 


Om u optimaal van dienst te kunnen zijn verzoeken wij u akkoord te gaan met het Privacy Statement van Stern.


  


Vragen over zakelijk rijden?

Bijtelling, investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen heeft er bijna een dagtaak aan. Reden om de meest gestelde vragen op een rijtje te zetten met uiteraard het antwoord.


 


 


Alles over de nieuwe WLTP wetgeving.

Sinds september 2017 gelden voor nieuw op de markt gebrachte personenauto's nieuwe verbruikscijfers, die met de nieuwe WLTP-testmethode worden vastgesteld. WLTP staat voor Worldwide Harmonized Light-Duty Test Procedure.