Wat doen wij?

 

Heron Auto is officieel dealer van Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens en maakt onderdeel uit van de Stern Groep, een professionele automotive organisatie. Deze organisatie heeft een brede merkenportefeuille, ook in deze regio. Audi, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens passen hierin uitstekend als premiummerken. In combinatie met de andere Stern bedrijven kan Heron Auto u nog meer diensten aanbieden op het gebied van automobiliteit.

Mobility Matters

Heron Auto heeft zich in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit voor Noord-Holland. Kernfactoren voor succes zijn: een zeer breed pakket aan diensten en het vermogen om klantwensen te vertalen naar marktoplossingen. In onze dienstverlening hechten wij grote waarde aan het persoonlijk contact met onze relaties.

Heron Auto streeft naar ‘one stop shopping’ voor haar relaties. Met onze merken streven we er dagelijks naar om van de klant een totaalklant te maken. Heron Auto zorgt ervoor dat de klant de juiste beleving bij het merk aantreft. Naast de aanschaf is ook het beheer van alle facetten zeer professioneel aanwezig. Van onderhoudscontract tot full operationeel lease, tijdelijke verhuuroplossingen, financiering en verzekering en zeer professioneel schadeherstel bij calamiteiten. Voor de klant één aanspreekpunt waar alles geregeld wordt. Dit onderscheid Heron Auto steeds meer van onze lokale collega’s.

Interesse? Ons Fleetsales team staat graag voor u klaar! Wij kijken er naar uit om ons aan u voor te stellen. Heeft u interesse of heeft u vragen stuur dan een e-mail naar: fleetsales@stern5.nl. U kunt ons ook telefonisch bereiken via het algemene nummer 0299-314100.