11 april 2012

 

Golfbaan Spierdijk kiest voor duurzaamheid


Heron Auto levert 3 VW Caddy’s BlueMotion

 

Onlangs heeft Heron Auto drie nieuwe Volkswagen Caddy’s Blue Motions afgeleverd aan Golfbaan Spierdijk uit Spierdijk. Gerben Stortenbeker, Verkoopadviseur Bedrijfswagens van Heron Auto Zwaag: “Wij zijn zeer verheugd dat Golfbaan Spierdijk voor de Volkswagen Caddy heeft gekozen. Ze hebben een milieubewuste keuze gemaakt door te kiezen voor het BlueMotion Technologies label van Volkswagen. Onder dit label bundelt Volkswagen Bedrijfswagens de beste milieutechnologie van vandaag om te voldoen aan de automotive aspiraties van morgen. BlueMotion Technologies zijn ontwikkelingen die zorgen voor een aanzienlijke vermindering van het brandstofverbruik (CO2 uitstoot) en vermindering van fijnstof en stikstofoxiden uitstoot.”

 

De heer Paul Schoenmaker van Golfbaan Spierdijk nam met trots de sleutels van de nieuwe Caddy’s in ontvangst. “Ieder onderdeel van de golfbaan wordt vanuit het milieuoogpunt bekeken, dus ook de auto’s. Het kiezen voor het BlueMotion-label van Volkswagen Bedrijfswagens past goed in onze visie van verantwoord ondernemen. We zijn blij dat we met Heron Auto gaan samenwerken”.

 

Golfbaan Spierdijk
Bedrijfsprofiel – Golfbaan Spierdijk is de nieuwste golfbaan in West-Friesland. De golfbaan is centraal gelegen op een schitterende locatie. Golfbaan Spierdijk beschikt over een 9 holes golfbaan, ruim opgezette oefenfaciliteiten en een gezellig clubhuis. Naast het sportieve element is golfen genieten van de frisse buitenlucht, mooie natuur en een schitterend landschap. Duurzaam ondernemen hebben wij hoog in het vaandel staan.

 

 

Meer nieuws...