19 april 2012

65 jaar Volkswagen Transporter

 

65 dagen aanbiedingen op actiepakketten van Volkswagen Bedrijfswagens

 


De Volkswagen Transporter bestaat 65 jaar. Daarom 65 dagen lang 65% korting op actiepakketten! De Transporter is er in 65 Edition-uitvoering en voor zowel de Caddy als de Crafter worden pakketten gedurende 65 dagen aangeboden met veel klantvoordeel. Het voordeel loopt op tot wel 5.397 euro. Een overzicht is te vinden op www.65jaartransporter.nl en http://www.herondeals.nl/bedrijfswagen/.

 

De Transporter 65 Edition is hét feestnummer van Volkswagen Bedrijfswagens. Deze speciale Transporter is standaard uitgevoerd met onder meer Climatic airconditioning, Comfortstoelen, lichtmetalen wielen en parkeersensoren. De Transporter 65 Edition is er al vanaf 22.028 euro exclusief btw. Dat betekent dat het voordeel maar liefst 5.397 euro bedraagt. De luxueuze zevenzits Multivan Match Edition met geel kenteken is er gedurende de actieperiode met een voordeel van 4.775 euro excl. btw.

 

Caddy en Crafter
Ook voor de Caddy is er volop voordeel. Zo is de nieuwe Caddy Edition met standaard Climatic airconditioning, cruise control, parkeersensoren en bumpers/buitenspiegels in carrosseriekleur er vanaf 13.873 euro. Het klantvoordeel: maar liefst 4.226 euro. En dan de Crafter, de onlangs vernieuwde grootste bedrijfswagen van Volkswagen. In de actieperiode wordt het Chauffeurspakket (onder andere: cruise control, hydraulisch geveerde stoel, meervoudig verstelbaar stuur en elektrische verstelbare/verwarmde buitenspiegels) aangeboden voor slechts 138 euro - het voordeel komt daarmee uit op 857 euro.

 

Alle aanbiedingen zijn geldig t/m 7 juni 2012. 

 

Meer nieuws...