3 mei 2012

Heron Auto. Uw Audi Servicepartner.

 

 

Audi is een merk dat vooruitstrevende technologie koppelt aan een rijke historie. Een solide basis, waarbij alles erop gericht is om het u als Audi-rijder zo comfortabel mogelijk te maken. Door onze vooruitstrevende modellen, maar ook door een uniek serviceniveau.

 

De voorsprong van Audi blijkt eveneens uit het ondersteunende dienstenpakket. Doordachte serviceconcepten, waarbij elk onderdeel garant staat voor zekerheid en individueel gemak. Voor een zorgeloos Audi gevoel, als dank voor het vertrouwen dat u met uw keuze voor Audi in ons stelt. Bij Heron Auto staan onze getrainde Audi professionals voor u klaar om u met de modernste apparatuur optimaal van dienst te kunnen zijn.

 

Uw Audi Servicepartner
Graag zetten we al onze diensten overzichtelijk voor u op een rij:

 • Onderhoud & Reparatie met Audi Originele Onderdelenģ.
  Op alle Audi Originele Onderdelenģ, Audi Originele Ruilonderdelen en montagewerkzaamheden krijgt u twee jaar garantie.
 • APK: hiervoor is de Audi Servicepartner het juiste adres.
  U kunt erop rekenen dat we u ruim op tijd een APK-herinnering stuurt. Mocht er onverhoopt een defect zijn, we hebben de meeste vervangingsonderdelen gewoon op voorraad. Het voordeel voor u: een snellere keuring.
 • Vervangend vervoer
  Uw mobiliteit is ook voor ons het belangrijkste. Een voordelige Audi huurauto is bij reparatie of onderhoud vanzelfsprekend beschikbaar. 
 • Audi Mobiliteitsgarantie.
  Iedere nieuwe Audi gaat vergezeld van Mobiliteitsgarantie. U kunt erop vertrouwen dat Audi u onder alle omstandigheden mobiel houdt. 
 • Haal- en brengservice
 • Audi Tyre Service.
  Audi Tyre Service is speciaal ontwikkeld om u als Audi-rijder het hele jaar door optimale bandenservice te bieden.
 • Audi Erkend Schadeherstel.
  Uw Audi is gebouwd op basis van zeer strenge veiligheidsnormen en uitgerust met tal van geavanceerde veiligheidsvoorzieningen. Herstel van schade aan uw Audi is dan ook het exclusieve domein van ons erkende schadeherstelbedrijf.
 • Onze overige diensten:
  Standaard wasbeurt van uw auto bij onderhoudsbeurt, Ruitenservice, Audi Clever Repair, Airco Service, Audi CarLife, Sleutelservice, Audi Parking Service, etc.

 

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht om nieuwe en gebruikte Audi’s te bewonderen in onze showroom. Sinds 1 januari 2012 is Heron Auto Purmerend Audi Exclusive dealer en kunt u met onze car configurator

ons Audi Exclusive kleurentafel uw eigen Audi ‘op maat’ samenstellen. 

 

Heron Auto Purmerend (Audi sales en service) + Audi Exclusive dealer.

Heron Auto Amsterdam (Audi service).

Heron Auto Zwaag (Audi service).

 

 

Meer nieuws...