22 mei 2012

Ladies Night bij Heron Auto groot succes!

 

 

Sfeerreportage:

 

Na weken van intensieve voorbereiding was het donderdagavond 10 mei jl. zover: de allereerste Ladies Night bij Heron Auto in Koog aan de Zaan. De rode loper was uitgerold en de showroom had een metamorfose ondergaan om alle gasten en standhouders een geweldige avond te kunnen bezorgen.

 

De kraampjes van de zestien deelnemende bedrijven uit de regio stonden er fraai en uitnodigend bij. Een aantal nieuwe VW’s had een topplek gevonden tussen de statafels, de dames van de catering hadden er overduidelijk zin in, alle verkopers en stafleden waren strak in het pak en de gastvrouw van de avond zag er stralend uit. Kortom; alles was aanwezig om van de Ladies Night een groot succes te maken. Na de openingswoorden van de vestigingsmanager en een optreden van Koor aan de Zaan, kon het feest los barsten.

 

Topdrukte in de showroom
Bijna 250 vrouwen hadden gehoor gegeven aan de uitnodiging en beleefden een geweldige happening. Alle gasten konden in een ontspannen en informele sfeer vrijelijk rondlopen en genieten van presentaties en demonstraties van de diverse bedrijven. Bovendien werden de aanwezigen getrakteerd op gratis drankjes, heerlijke hapjes en een gezellig optreden van zanger Mick Harren die de vrolijke stemming bij Heron Auto nog verder verhoogde.

Bij vertrek kregen alle dames een rijkelijk gevulde goodybag mee als herinnering aan de Ladies Night. De gemaakte foto’s laten treffend zien hoe levendig en enerverend het die avond bij Heron Auto was.

 

Ook de standhouders waren zeer enthousiast en verklaarden na afloop veel aandacht voor hun bedrijf, producten en diensten te hebben gehad. Zij keken terug op een geslaagd evenement. Het moge duidelijk zijn dat de Ladies Night ruimschoots heeft voldaan aan de verwachtingen. Wat Heron Auto betreft voor herhaling vatbaar!

 

Foto's  

 

Meer nieuws...