24 mei 2012

Topmodel Yfke Sturm kiest voor topmodel van Audi

 

Het is prachtig weer als Yfke Sturm, ons eigen internationale topmodel, bij Heron Auto Amsterdam haar nieuwe Audi A1 komt ophalen. Niet alleen buiten stijgt het kwik, maar ook binnen stijgt de temperatuur: niet elke dag krijgen ze bij Heron Auto bezoek van een topmodel.


Yfke Sturm neemt de sleutels van de A1 in ontvangst van verkoopadviseur Ron Vlaanderen Oldenzeel (Heron Auto).

 

De goedlachse blondine woont al 12 jaar in New York en brengt een aantal keer per jaar een bezoek aan Nederland. Niet alleen om te werken, maar ook om bij te praten met vrienden en familieleden. Momenteel is ze druk bezig met het zoeken van een woning in Amsterdam. Deze week is ze weer even op Nederlandse bodem om onder andere de sleutels van haar gloednieuwe zwarte Audi A1 S-line op te halen. “Ik ben meteen gevallen voor de Audi A1, omdat het een mooie strak belijnde auto is, die je gemakkelijk in de grote stad kan parkeren. Daarnaast is Audi een merk dat kwaliteit biedt en dat vind ik erg belangrijk,” lacht Yfke. “Het is niet de eerste Audi die ik aanschaf. Hiervoor heb ik ook gereden in een Audi A3 en Audi A4. Ook in mijn familie rijden veel mensen Audi. We zijn een echte ‘Audi familie’, kun je wel zeggen”, aldus Yfke. In New York heeft Yfke geen auto. “Dan hoef ik eigenlijk alleen maar mijn hand uit te steken en dan heb je een taxi. In Nederland is het voor mij wel handig om een auto te hebben.”

Ron Vlaanderen Oldenzeel, verkoopadviseur bij Heron Auto Amsterdam: “De Audi A1 is echt een auto die bij Yfke Sturm past: beiden hebben ze een elegante uitstraling en internationale allure. De A1 Sportback dankt zijn lijn aan een samenspel van design elementen. Vergeleken met de driedeurs versie is de daklijn iets verlengd. De extra zijruitjes dragen bij aan een slanke C-stijl. De A1 Sportback is zes millimeter breder en hoger dan de driedeurs versie. Het resultaat: extra hoofd- en schouderruimte in het interieur. De A1 Sportback slaat daarmee een brug naar een hogere klasse. De tijd dat Yfke in ons ‘koude kikkerlandje’ doorbrengt, wensen we Yfke heel veel veilige en comfortabele kilometers toe in haar nieuwe Audi A1”.

Over Yfke Sturm
Yvke Sturm deed in 1997 mee met de Nederlandse versie van de Elite Model Look, nadat ze tijdens het winkelen was aangesproken door een medewerker van Elite Model Management. Vervolgens won ze de International Elite Model Look Contest in Nice, Frankrijk op 15-jarige leeftijd. Na haar winst tekende Yfke contracten met Ralph Lauren en Calvin Klein. Sturm is ambassadrice van het Nederlandse Rode Kruis en begon ‘Yfke for kids’ in samenwerking met het Rode Kruis. De organisatie helpt kinderen over de hele wereld die hulp nodig hebben. Sturm ondersteunt op diverse manieren met het inzamelen van gelden onder meer via het veilen van foto's, een charity armbandje dat ze heeft gemaakt en liefdadigheidsdiners.

Heron Auto
Heron Auto is onderdeel van de Stern Groep en heeft vestigingen in Amsterdam-Noord, Enkhuizen, Purmerend, Koog aan de Zaan, Volendam en Zwaag. Vandaag de dag heeft Heron Auto zich in de autobranche ontwikkeld tot een begrip in mobiliteit voor Noord-Holland. Kernfactoren voor succes zijn: een zeer breed pakket aan diensten en het vermogen om klantwensen te vertalen naar marktoplossingen. In de dienstverlening hecht het bedrijf een grote waarde aan het persoonlijk contact met hun relaties. Klanttevredenheid heeft bij hen de hoogste prioriteit.

 

Meer nieuws...