25 juli 2012

E.T.B. Cas Sombroek B.V. kiest voor goede service 

 

Elektrotechnisch Bureau Cas Sombroek B.V. te Volendam nam onlangs vol trots de nieuwe Volkswagen Transporters in ontvangst van Jac Mooy, verkoopadviseur Volkswagen Bedrijfswagens van Heron Auto. E.T.B. Cas Sombroek heeft al 65 jaar ervaring in de elektrotechniek en is onder andere zeer succesvol in de aanleg van elektrotechnische installaties in de woningbouw, zorginstellingen, kantoren, bedrijven en renovatie.

 

Marco Sombroek, directeur: “E.T.B. Cas Sombroek is al ruim 18 jaar klant bij Heron Auto en we hebben een wagenpark van ongeveer 55 voertuigen. We hebben voor Heron Auto gekozen, omdat we zeer tevreden zijn over de service en kwaliteit van Volkswagen. Daarnaast is het voor ons erg prettig dat de werkplaats in ons dorp is gevestigd”.

 

De Volkswagen Transporter vierde dit jaar zijn 65ste verjaardag. De Volkswagen Transporter, de meest bekende bus ter wereld, is ontstaan uit een simpele schets in de agenda van Ben Pon en groeide tot de meest succesvolle bedrijfswagen allertijden. “Tot voor kort, was een 65 jarige leeftijd een leeftijd om met pensioen te gaan, maar de Transporter is dat nog lang niet van plan. Hij wordt alleen maar leniger en efficiŽnter”, aldus Jac Mooy.

 

 

Edwin Tol van Cas Sombroek (l) neemt de sleutels in ontvangst van Jac Mooy (Heron Auto).

 

Meer nieuws...