21 augustus 2012

 

Werp een blik op de nieuwe Audi A3 en het is duidelijk hoe fraai vooruitgang vorm heeft gekregen. Dit model is zijn tijd en concurrentie ver vooruit. Laat die eerste blik eens volgen door een nadere kijk. Dan blijkt de Audi A3 op alle fronten vernieuwend.

 

Het is zichtbaar in het fraaie exterieur en interieur, maar de voorsprong is vooral voelbaar en merkbaar door de innovatieve technieken. Voor een nieuwe standaard in rijplezier, comfort en veiligheid. Heeft u een fascinatie voor design en techniek? Volgt u de vooruitgang graag op de voet? Maak dan snel kennis met de nieuwe Audi A3.

Vanaf 24 augustus bent u van harte welkom in onze showroom in Purmerend en Zwaag voor een kennismaking met de nieuwe Audi A3.

 

MMI Touch
Uw controlecentrum: de optionele MMI« navigatie plus met MMI touch – een intu´tief te gebruiken aanraakgevoelig bedieningsvlak dat in de draai-drukknop is ge´ntegreerd. Daarmee bedient u op een nieuwe en doordachte manier het navigatiesysteem en uw telefoon door met een vinger cijfers en letters op het touchpad te schrijven. Zo staat u gemakkelijk en direct in contact met uw wereld. Door de UMTS module in Audi connect kunt u voor de navigatie ook gebruikmaken van Google Earth en Street View.
Zo komt elke locatie tot leven.

 

Alle motoren met 20% bijtelling
Toonaangevende techniek. Ook in de nieuwe Audi A3 geeft de innovatieve techniek u een comfortabele voorsprong. Deze vindt u ook terug in efficiency, pure dynamiek en financieel. De benzine- en dieselmotoren voor de Audi A3 zijn een toonbeeld van efficiency. Ze zijn krachtig en tegelijkertijd ook zuinig, moderne dynamiek met een laag verbruik en minimale uitstoot.


Proline en Proline plus
Uw Audi A3 is standaard al zeer comfortabel uitgerust maar u kunt hem nˇg completer maken met de Pro Line of Pro Line plus uitvoering, die bestaan uit onderstaande luxueuze extra’s.
Voor nˇg meer comfort en gebruiksgemak.

 

Pro Line
• middenarmsteun vˇˇr
• multifunctioneel stuurwiel in leder, vierspaaks (Ambition: driespaaks)
• bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm
• navigatiepakket bestaande uit: (SD-kaart-navigatie voor Europa, Audi Music interface met Bluetooth Audio streaming, telefoonvoorbereiding basis, 2 TB SDXC-kaartlezer en kaartweergave op een 5,8 inch kleuren scherm)

 

Prijs: € 1.650,-

 

Pro Line plus
• middenarmsteun vˇˇr
• multifunctioneel stuurwiel in leder, vierspaaks (Ambition: driespaaks)
• bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm
• navigatiepakket bestaande uit: (SD-kaart- navigatie voor Europa, Audi Music interface met Bluetooth Audio streaming, telefoonvoorbereiding basis, 2 TB SDXC-kaartlezer en kaartweergave op een 5,8 inch kleurenscherm)
• xenon plus
• comfort airconditioning


Prijs: € 2.950,-

 

Bang & Olufsen
De nieuwe Audi A3 is niet alleen zijn tijd ver vooruit in techniek en design maar uw muziek klinkt nu ook nog mooier dankzij het optionele Bang & Olufsen Sound System. U geniet van een loepzuivere 5.1 surround sound uit 14 luidsprekers. De exclusieve luidsprekerroosters met aluminium afwerking en de LED-accentverlichting van de basluidsprekers voorin zijn fraaie designdetails.

 

Meer nieuws...