4 december 2012

De nieuwe Golf: tijdelijk met renteloze financiering

 

 

De nieuwe Volkswagen Golf staat bij ons in de showroom en is direct heel voordelig. U hoeft nu maar € 9.395,- aan te betalen, de andere € 9.395,- betaalt u zonder rente over een jaar.

 

Met een standaard hoog comfort en premium uitrusting is de nieuwe Golf ongeŽvenaard in z’n klasse. Zo zijn ’Climatic’ airconditioning, een radio met touchscreen, boordcomputer, XDS elektronisch sperdifferentieel en een knie-airbag op de nieuwe Golf standaard aanwezig. Naar wens is de Golf aan te kleden met een rijk pakket aan opties. Zoals, Keyless Access, ergonomische sportstoelen en geavanceerde assistentiesystemen. Kortom, de Golf is nieuw en helemaal bij de tijd.

 

 

* Deze actie is geldig t/m 31 december 2012. Deze aanbieding is niet mogelijk i.c.m een milieupremie. Afgebeeld is de Golf Highline met 4 deuren. Verkrijgbaar vanaf € 24.315,-. Voor meeruitvoeringen gelden de opties uit de prijslijsten van de daarbij behorende uitvoering. Financieringsaanbod op basis van kosteloze en rentevrije uitgestelde betaling. U betaalt het kredietbedrag uiterlijk 12 maanden na tenaamstelling auto terug. Maximaal kredietbedrag € 15.000,- Financiering wordt verstrekt door Volkswagen Bank te Amersfoort. Ingeschreven bij de KvK onder de statutaire naam Volkswagen Bank GmbH filiaal Nederland. Ingeschreven in het register van de AFM onder nummer 12000996) Financieringsaanbieding op basis van een niet- doorlopend krediet. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Advieswijzer op aanvraag verkrijgbaar of te downloaden via www.volkswagenbank.nl. Rente wijzigingen en drukfouten voorbehouden. 

 

Meer nieuws...