6 juni 2013

Audi Team Heron Auto Purmerend vult prijzenkast aan

 

Woensdag 5 juni jl. heeft de Nationale Finale van de Audi Twin Cup plaatsgevonden. Ook dit jaar belandde het Audi Team van Heron Auto Purmerend in de Top 3 van Nederland.

Danny Koster, vestigingsmanager van Heron Auto Purmerend: “In 2011 en 2012 hebben we al de ‘Monaco Incentive’ prijs in de wacht weten te slepen, waarmee we tot de Top 5 van Nederland horen op het gebied van klanttevredenheid. Daarnaast werden we in 2012 gekozen tot ‘Beste Audi dealer van Nederland op het gebied van techniek’. Ook dit jaar hebben we wederom het podium van de Audi Twin Cup mogen betreden.”

 

De Audi Twin Cup is een competitie tussen de beste Audi monteurs en service adviseurs van Audi Nederland, waarbij het draait om merkbeleving, kennis en vaardigheden. Heron Auto Purmerend is in de categorie ‘Techniek’ op de tweede plek geŽindigd en in de categorie ‘Service’ op de derde plek. “De prijzenkast begint al aardig vol te raken en daar zijn we uiteraard enorm trots op,” aldus Koster.Foto v.l.n.r.: Pieter Immink, Edwin Arzoni, Ben Overeem, Jeffrey van Druten, Marc Heijnen en Ronald Mens.

 

Meer nieuws...