14 oktober 2013

 

Mini seminar auto en fiscus: Heron Auto en BDO

Donderdag 31 oktober

 

 

Heron Auto organiseert in samenwerking met BDO Accountants & Adviseurs op donderdag 31 oktober aanstaande om 17.00 uur een informatieavond voor ondernemers over de fiscale voordelen van de algemene aanschaf nieuwe auto. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.


De Audi A3 E-Edition, Volkswagen Jetta Hybrid en de SEAT Leon ST zijn onlangs op de markt gebracht. Deze 14% modellen kunnen samen met de bestaande 14% modellen voor veel ondernemers zeer interessant zijn, onder andere vanwege de toepasbaarheid van veel aftrekposten en stimuleringsmaatregelen:

  • de Milieu-investeringsaftrek (MIA);
  • de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA);
  • de Vamil-regeling.

De voordelen kunnen oplopen tot circa de helft van het aanschafbedrag, uiteraard afhankelijk van de specifieke bedrijfsomstandigheden. Tijdens de informatieavond worden de eigenschappen van de 14% modellen gepresenteerd door een team van Heron Auto. BDO Accountants & Adviseurs is aanwezig om dieper op de materie van aftrekposten en stimuleringsmaatregelen in te gaan en de voordelen aan te geven.


Wilt u weten of onze 14% modellen ook voor u en uw onderneming interessant kunnen zijn?


U kunt zich aanmelden via mailadres david.hen@heronauto.nl tot uiterlijk 22 oktober. Het is tevens mogelijk om één of meerdere introducés mee te nemen. Voor een hapje en een drankje wordt uiteraard gezorgd. Aangezien het aantal plaatsen beperkt is, worden de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

 

Graag tot ziens op 31 oktober bij Heron Auto, De Marowijne 53 te Zwaag

 

Meer nieuws...