14 oktober 2013

Technology to Enjoy met gelimiteerde SEAT Leon Enjoy

 

 

SEAT introduceert de meer dan complete Leon Enjoy op basis van de eerder dit jaar gelanceerde, nieuwe Leon 5-deurs. Gestoeld op SEAT’s credo ‘Technology to Enjoy’ treedt de Leon daarmee in de voetsporen van de Ibiza en Toledo, op basis waarvan SEAT eerder al een aantrekkelijk uitgeruste Enjoy-uitvoering uitbracht.

 

‘Technology to Enjoy’ is SEAT’s visie die aan de basis staat van alle nieuwe modellen die het merk de laatste tijd lanceerde. De nieuwe Leon Enjoy vormt het bewijs dat het niet bij die woorden alleen blijft. De lijst met standaard technologische voorzieningen op de Leon Enjoy is indrukwekkend, en omvat ondermeer ABS, ESC, het Multi-Collision Brake systeem, het Media System Navi met navigatie, een 5,8 inch touchscreen in kleur, een CD-speler en aansluitingen voor diverse externe media, airconditioning, een multifunctioneel stuurwiel, cruise control, een boordcomputer, Bluetooth telefoon- en audiostreaming, een bandenspanningcontrolesysteem en parkeersensoren achter. Technology to Enjoy, zondermeer!

 

Enjoy technology
SEAT levert de 5-deurs Leon Enjoy in combinatie met de pittige 1.2 TSI turbo benzinemotor met 63 kW (85 pk). Met een gemiddeld verbruik van 5,2 liter op 100 kilometer springt de Leon 1.2 TSI Enjoy niet alleen zeer zuinig met de brandstof om, ook heeft hij een energielabel A en noteert hij een CO2-uitstoot van slechts 120 gram per kilometer; een waarde waarmee de auto voor zakelijke rijders in het fiscaal gunstige 20% bijtellingtarief valt.

 

SEAT Leon Enjoy vanaf € 278,- per maand tegen 0% rente
De Leon 1.2 TSI Enjoy wordt door SEAT in een gelimiteerde serie geproduceerd en vanzelfsprekend geleverd met de voor SEAT bekende garantie van 4 jaar. Met de Leon Enjoy levert SEAT een auto boordevol technologische snufjes voor een zeer scherpe prijs vanaf € 19.990,-. Consumenten die er de voorkeur aan geven hun auto te financieren, profiteren momenteel van het aantrekkelijke financieringsaanbod van SEAT tegen 0% rente en een maandelijkse aflossing van € 278,- gedurende een looptijd van 36 maanden.

 

 

Meer nieuws...