28 februari 2014

SEAT lanceert teaservideo voor nieuwe Leon CUPRA 280 campagne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Introductiecampagne ingeluid met teaservideo’s; nadruk op motorvermogen
• SEAT Leon CUPRA 280 nu te bestellen, vanaf medio april leverbaar in Nederland

Sinds deze maand is de 206 kW (280 pk) sterke SEAT Leon CUPRA 280 in een aantal Europese landen bestelbaar, waarmee SEAT de snelste productieauto ooit in de rijke historie van het merk in het modelprogramma heeft opgenomen. Met de komst van de nieuwe ‘hot hatch’ trapt de Spaanse fabrikant tevens een uitgebreide introductiecampagne af, die wordt ingeluid met drie teaservideo’s die geen twijfel laten bestaan over het prestatiepotentieel van deze CUPRA.  

De Leon CUPRA 280 vormt een uitstekende combinatie van een sportief design met buitengewone prestaties, een mix die zich bij uitstek leent voor dagelijkse inzetbaarheid. Die eigenschap vormde voor SEAT ook de insteek voor de introductiecampagne voor het model, die gestoeld is op het ‘Intensify the Everyday’-concept. De introductiecampagne wordt ingeluid met een teaserfase bestaande uit drie korte video’s die uitsluitend zijn ingestoken op het motorvermogen van de Leon CUPRA, om aan te geven dat ‘alleen een CUPRA de krachtbron van een CUPRA aankan’. Vandaag is de eerste van de drie teaservideo’s online gekomen. Een volledig geďntegreerde introductiecampagne met uitingen op televisie, radio, digitaal, buitenshuis en op social media, volgt kort na de teaserperiode. 

SEAT Leon CUPRA 280 vanaf €34.950,-
In Nederland is de SEAT Leon CUPRA 280 inmiddels te bestellen als 3-deurs SC en als 5-deurs, vanzelfsprekend mét 4 jaar garantie en enkel in de meest krachtige variant. Met een vanaf prijs van € 34.950,- maakt SEAT absolute topprestaties bereikbaarder dan ooit, en geeft SEAT de concurrentie in dit topsegment met een topvermogen van 206 kW (280 pk) zondermeer het nakijken. De combinatie van een scherpe vanaf prijs, kracht, dynamiek en een licht gewicht maakt deze CUPRA 280 voor de echte liefhebbers tot een echte ‘must have’.

 


 

 

Meer nieuws...