27 maart 2014

Heron Auto Audi valt wederom in de prijzen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ook dit nieuwe jaar begint goed voor Audi vestiging Heron Auto in Purmerend. Maandag 11 maart jl. viel de Audi dealer wederom in de prijzen tijdens de uitreiking van de ‘Monaco Incentive’. De Monaco Incentive is door importeur Pon in het leven geroepen om dealers extra te motiveren het maximale te presteren op het gebied van klanttevredenheid. Heron Auto behoort, voor het derde jaar op rij, tot de Top 5 Audi dealers van Nederland.

Op donderdag 20 maart jl. werd er door drie teams van Heron Auto meegedaan aan de Audi Twin Cup. Dit is een rechtstreeks duel tussen de beste Audi monteurs en service adviseurs van Audi Nederland, waarbij het draait om merkbeleving, kennis en vaardigheden. Heron Auto is met zijn teams, bestaande uit medewerkers van de vestigingen Zwaag en Purmerend, in de categorie ‘Techniek’ op de eerste en tweede plek geŽindigd. Het derde team is in de categorie ‘service’ op een knappe zesde plek geŽindigd. Door deze uitstekende overall prestatie kon ook de prijs voor ‘Beste Dealerteam 2013-2014’ mee naar Purmerend.

“Het is een clichť, maar niet minder waar, het is moeilijk om de top te bereiken en nog moeilijker om er te blijven. Dat wij al 3 jaar onafgebroken aan de top staan maakt deze prestatie nog mooier. Wij willen dan ook onze klanten bedanken voor de steun en mooie beoordelingen die zij ons geven! Dit geeft onze monteurs en service adviseurs weer de drive om in een rechtstreekse duel met hun vakgenoten ook voor dat podium te gaan.”, vertelt Danny Koster, vestigingsmanager van Heron Auto Purmerend en Audi eindverantwoordelijke.

 


Het winnende team Techniek: v.l.n.r.: Marc Heijnen, Ben Overeem en Ronald Mens. 

 

Meer nieuws...